Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexbomba Scarlett Johansson získala ďalšiu hlavnú úlohu: Toto bude jej partner!

Michael Pitt si zahrá po boku Scarlett Johansson Zobraziť galériu (9)
Michael Pitt si zahrá po boku Scarlett Johansson (Zdroj: Instagram/Scarlett Johansson, SITA)

LOS ANGELES – Americký herec Michael Pitt rokuje o účinkovaní vo filmovej adaptácii mangy Ghost In The Shell. Informoval o to portál Deadline. V novinke štúdia DreamWorks by sa tak mohol pridať ku svojej kolegyni Scarlett Johansson, ktorá stvárni hlavnú hrdinku.

Anonymný zdroj blízky projektu prezradil portálu The Wrap, že 34-ročný rodák z West Orange v New Jersey údajne rokuje o úlohe filmového zloducha. Deadline túto informáciu však zatiaľ nepotvrdil. Snímka by sa mala dostať do amerických kín 31. marca 2017.

Sci-fi príbeh sleduje majorku, ženského kyborga, Motoko Kusanagi, ktorá vedie tajnú organizáciu Public Security Section 9 a bojuje proti najväčším zločincom a extrémistom. Jej nepriateľom je hacker The Laughing Man, ktorý sa snaží o vyhladenie kybernetickej technológie. Autorom mangy je japonský umelec Masamune Shirow.

O réžiu sa postará Rupert Sanders, ktorý pracoval napríklad na snímke Snehulienka a lovec (2012), producentmi budú Ari Arad, Avi Arad a Steven Paul a scenár napísal Jonathan Herman. Ako výkonní producenti sa pod snímku podpíšu Michael Costigan, Jeffrey Silver, Tetsu Fujimura a Mitsuhisa Ishikawa. 

Michaela Pitta môžu diváci a diváčky poznať napríklad zo snímok Rojkovia (2003), Funny Games USA (2007), Hodvábna cesta (2007), Sedem psychopatov (2012) či Východiskový bod (2014). Predstavil sa aj napríklad v seriáloch Dawsonov svet (1998 - 2003), Boardwalk Empire (2010 - 2014) či Hannibal(2013 - 2015), kde v roku 2014 stvárnil znetvoreného Masona Vergera. 

Viac o téme: Scarlett JohanssonMichael PittGhost In The Shell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu