Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Seriálová detektívka ukázala telo: Toľko sexepílu v telke neuvidíte!

Angie Harmon patrí k ženám, ktoré sa v dave rozhodne nestratia. Zobraziť galériu (8)
Angie Harmon patrí k ženám, ktoré sa v dave rozhodne nestratia.

LOS ANGELES - Nemala konkurenciu! Herečka Angie Harmon (43), slovenským divákom známa napríklad zo seriálu Bostonské vraždy, si počas víkendu vyšla za zábavou. A dala si zvlášť záležať na tom, aby zažiarila. V rafinovane strihaných šatách totiž sexi tmavovláska odhalila dokonalé bruško, ktoré pred kamerami často neukazuje. Verili by ste, že táto žena priviedla na svet tri deti?

Nedeľný večer patril podujatiu Beauty Awards, ktorého sa zúčastnili vybrané krásky šoubiznisu. Spomenúť možno napríklad modelku Heidi Klum. Tá však nebola najväčšou hviezdou akcie. Na červenom koberci ju totiž zatienila herečka Angie Harmon, známa ako detektívka Jane Rizzoli zo seriálu Bostonské vraždy. 

Sexi tmavovláska sa pred fotografmi predviedla v čiernych šatách, ktoré zvýraznili jej dokonalú postavičku. V spomínanom počine zvykne Angie nosiť prevažne konzervatívne kostýmy, a tak nečudo, že pohľad na ňu, odetú v sexi outfite, poteší nejedného fanúšika. 

Seriálová detektívka sa v minulosti živila aj modelingom. Venovala sa mu už od útleho detstva. K herectu sa dostala vďaka Davidovi Hasselhoffovi, ktorý ju obsadil do seriálu Baywatch Nights. V roku 2014 zaskočili verejnosť správy o tom, že sa herečka s otcom svojich troch dcér, športovcom Jasonom Sehornom po 13 rokoch rozchádzajú.

Angie Harmon bola na párty neprehliadnuteľná. Aj vďaka odhalenému brušku, ktoré má po troch deťoch dokonalé.
Zobraziť galériu (8)
Angie Harmon bola na párty neprehliadnuteľná. Aj vďaka odhalenému brušku, ktoré má po troch deťoch dokonalé.  (Zdroj: SITA)

Angie Harmon v minulosti pózovala pre magazín Allure celkom nahá.
Zobraziť galériu (8)
Angie Harmon v minulosti pózovala pre magazín Allure celkom nahá.  (Zdroj: Allure)

Viac o téme: Angie HarmonBostonské vraždyZákon a poriadok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu