Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najhoršia FOTO krásnej Demi Moore: Preboha, fakt takto kedysi vyzerala?!

Krásna Demi Moore dnes oslávuje 53. narodeniny. Zobraziť galériu (15)
Krásna Demi Moore dnes oslávuje 53. narodeniny.

LOS ANGELES - Je to vôbec ona?! Herečka Demi Moore, známa z mnohých filmov, dnes slávi narodeniny. Na to, že má 53 rokov nevyzerá vôbec zle. A pritom má tmavovláska za sebou dosť búrlivú minulosť. Detstvo mala kruté a bola, chúďatko, škuľavá. Neskôr rozbehla kariéru ako modelka, no aj napriek tomu mala počas života fázy, že príliš hviezdne nevyzerala. Neveríte? Pozrite!

Demi Moore patrí k hollywoodskym hviezdam, ktoré majú šarmu na rozdávanie. Nebolo tomu však vždy tak. Potvrdzuje to napríklad záber z roku 1999, kedy mala tmavovláska od atraktívnej ženy poriadne ďaleko. V spoločnosti sa pokojne ukázala s ulízanou hlavou, zlou vizážou a mala vtedy dvojitú bradu a dosť nevábne zuby. 

Áno, toto je hviezdna Demi Moore. Takto vyzerala v roku 1999.
Zobraziť galériu (15)
Áno, toto je hviezdna Demi Moore. Takto vyzerala v roku 1999.

V tom čase bola herečka vydatá za Brucea Willisa, ktorému porodila tri dcéry. Išlo o jej druhé manželstvo a v roku 2005 povedala do tretice svoje "áno" sexi zajačikovi Ashtonovi Kutcherovi. Práve po jeho boku Demi doslova kvitla a vyzerala fantasticky. 

Nečudo, že herečku potupný rozvod a verejnej poníženie od fešáčika, ktorý jej bol neverný, zrazili na kolená. Tmavovláska sa z toho spamätávala dosť dlho a trápenie sa podpísalo tiež na jej zovňajšku. Demi bola vychudnutá na kosť a prestala sa o seba starať. Po rokoch sa ako-tak začala dávať do poriadku a keď sa ukáže v spoločnosti, je to tá istá kočka, na akú sme zvyknutí.  

VIDEO: Demi Moore predviedla svoj sexepíl najmä vo filme Striptíz. Vychutnajte si tie najlepšie scény. 

Demi Moore - Striptíz


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Demi Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu