Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Demi Moore je šťabajzna aj na staré kolená.... Preboha, ale toto je čo?!

Demi Moore Zobraziť galériu (8)
Demi Moore (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Chutné šaty, svieža tvár a na nohách pohroma! Demi Moore patrí k ženám, ktorým uhádne skutočný vek len málokto. Hoci pred pár dňami oslávila už 54. narodeniny, vyzerá fantasticky. Zjavom dokonca neraz tromfne aj svoje výstredné dcéry. Zdá sa, že od nich si dala herečka nedávno radiť pri výbere outfitu. Pozrite sa, v čom prišla do spoločnosti.

Nie je veľa žien, ktoré si obľúbili nosenie ponožiek v elegantných topánkach. V našich končinách sa tým preslávila Kleopatra z Turca, v zahraničnom šoubiznise je zopár krások, ktoré sa takto raz za čas vyberú do spoločnosti. K nim patrí aj šarmantná Demi Moore. 

Herečka, ktorá má za sebou tri nevydarené manželstvá, to posledné s o 16 rokov mladším Ashtonom Kutcherom, zavítala v utorok večer na premiéru filmu Past Forward. Demi mala oblečené biele šaty s vyšívanými modrými kvetami, ku ktorým doladila kabelku.

V nich vyzerala tmavovláska dievčensky, za čo by ju nejeden "módny policajt" pochválil. Na výbornú sú aj lodičky béžovej farby. Čo by ale asi ocenil málokto sú bordové silonové ponožky. Vám sa tento módny prvok páči?

Demi Moore vyzerala na premiére perfektne. Celkový dojem však kazili silonové ponožky v lodičkách.
Zobraziť galériu (8)
Demi Moore vyzerala na premiére perfektne. Celkový dojem však kazili silonové ponožky v lodičkách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Demi Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu