Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najnudnejšia hviezda konečne zažiarila: Aj táto trapka vie byť za cicu!

Gwyneth Paltrow prekvapila dráždivým outfitom. Zobraziť galériu (11)
Gwyneth Paltrow prekvapila dráždivým outfitom.

LOS ANGELES - To je ale prekvapenie! Prehnane dokonalá Gwyneth Paltrow (43) je akousi čiernou ovcou Hollywoodu. Žije zdravo, nemá žiadne zlozvyky, škandály a zrejme aj vďaka tomu bola v nedávnej ankete označená za najnudnejšiu celebritu súčasnosti. Rozruch nedokáže herečka príliš narobiť ani svojími outfitmi. Tie sú vo väčšine prípadov všedné a fádne. V utorok večer si však známa blondínka vyrazila za zábavou a bola nahodená ako ozajstná sexi cica.

Gwyneth Paltrow je nielen talentovanou herečkou, ale v prvom rade starostlivou matkou dvoch ratolestí, ktoré má s exmanželom, rockerom Chrisom Martinom z kapely Coldplay. Blondínka je vo všeobecnosti povestná svojou dokonalosťou a aj v starostlivosti o deti sa usiluje byť maximálne dôsledná. Raz za čas si však nájde chvíľku pre seba a vyrazí za zábavou. 

Taká situácia nastala aj v utorok večer, keď známa herečka prijala pozvanie značky La Mer na párty. Prípravu Gwyneth nepodcenila a na svoje pomery prišla do spoločnosti dosť vyzývavo oblečená. Čierny overal zvýraznil jej štíhlu postav, vršok z transparentnej látky odhalil obliny pŕs. 

Nečudo, že Paltrow na seba strhávala prekvapené pohľady prítomných hostí. Chválu zožala konečne aj medzi fanúšikmi. Pred odchodom na žúr sa na sociálnych sieťach pochválila fotkou outfitu, ktorý mnohých nadchol. „Wau, konečne si zahodila tie trápne konzervatívne kúsky a vytiahla si zo šatníka niečo sexi. Takto by si sa, zlatko, mala obliekať stále,” znel jeden z obdivných komentárov. A pod záberom ich bolo veru neúrekom.  

Gwyneth Paltrow ukázala, že aj ona vie byť sexi. Do spoločnosti sa vybrala v overale, ktorého vršok odhaľoval oblliny jej pŕs.
Zobraziť galériu (11)
Gwyneth Paltrow ukázala, že aj ona vie byť sexi. Do spoločnosti sa vybrala v overale, ktorého vršok odhaľoval oblliny jej pŕs.


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu