Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Som zničená! Pracháčka Geissenová prehovorila o terore a pekle na zemi

Carmen a Robert Geiss prežívajú zo strany susedov teror a hotové peklo na zemi. Zobraziť galériu (10)
Carmen a Robert Geiss prežívajú zo strany susedov teror a hotové peklo na zemi.

NICE - Sláva má tiež negatívne stránky! Svoje o tom vie aj prominentný párik Carmen (51) a Robert (51) Geissnovci, ktorí majú vlastnú reality šou. Okrem účinkovania pred kamerami sa však podnikavé duo venuje aj iným zárobkovým činnostiam. Začiatkom júna napríklad otvorili vlastný hotel. Radosť z neho im však vo veľkej miere kazia susedia. Tí ich podľa boháčkiných slov šikanujú a ona otvorene priznáva, že je už s nervami v koncoch.

Poriadne im znepríjemňujú život! Pracháči Geissenovci majú celkom slušný fanklub po celom svete. Ich televízna šou Ťažký život milionárov sa vysiela vo viacerých krajinách. S priaznivcami táto svojská rodinka intenzívne komunikuje a už pár mesiacov im ponúka možnosť stať sa súčasťou ich domácnosti. 

Začiatkom júna si totiž Geissenovci splnili sen o prázdninovej rezidencii, ktorú majú na Francúzskej riviére. Fanúšikom ponúkajú na výber ubytovanie v jednej z troch luxusných víl s bazénom. Cena za noc strávenú u Carmen a Roberta sa pohybuje v rozmedzí od 150 až do 500 eur. 

Biznis prominentnej dvojice však nie je po chuti ich susedom. „Šikanujú nás a chcú nám zničiť náš sen aj naše šťastie. Ich správanie ma hrozne vyčerpáva. Je to hrozné,” posťažovala sa v rozhovore pre magazin Closer boháčka. Neustále nám hádžu kamene pred vily alebo stavajú rôzne prekážky do cesty. Sme ohrozovaní a tyranizovaní,” dodala. 

Carmen má jednoduchú odpoveď na to, prečo im domáci robia peklo na zemi. Závidia nám naše domy, ktoré sú, v porovnaní s tými ich, luxusné,” poznamenala na margo toho blondínka. Honosná rezidencia má rozlohu zhruba 7 tisíc metrov štvorcových a jej zariadená v typicky Geissenovskom, prepychovom štýle. 

Obyvateľom dedinky, kde sa sídlo pracháčov nachádza, prekáža aj smrtka zdobiaca bránu a chcú aby ju z nej odstránili. Toto určite nedovolíme. Sú veci, ktoré nám nikto nezakáže. My nerobíme nikomu nič zlé, tak by sme boli radi, aby aj nám prestali ľudia ubližovať,” uzavrela s nádejou Carmen. 

Na susedov pôsobí rezidencia Geissenovcov dosť rušivo a požadujú tiež, aby z brany odstránili smrtku.
Zobraziť galériu (10)
Na susedov pôsobí rezidencia Geissenovcov dosť rušivo a požadujú tiež, aby z brany odstránili smrtku.


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu