Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Princezná so zlatou hviezdou prežíva peklo: Toto má od rozprávky poriadne ďaleko!

Marie Kysleková, ktorá stvárnila krásnu princeznú Ladu, má dnes 80 rokov. Zobraziť galériu (5)
Marie Kysleková, ktorá stvárnila krásnu princeznú Ladu, má dnes 80 rokov.

PRAHA - Ubolená a utrápená! Česká herečka Mare Kyselková, ktorú preslávila rozprávka Princezná so zlatou hviezdou, oslávila včera okrúhle 80. narodeniny. Jeseň svojho života si však umelkyňa príliš neužíva. Práve naopak. Dlhodobo ju totiž sužujú zdravotné problémy a zlý vzťah so synom, kvôli ktorému prežíva doslova peklo na zemi.

Z očarujúcej Lady je dnes ubolená babička! Od čias nakrúcania obľúbenej rozprávky Princezná so zlatou hviezdou uplynulo už 56 rokov a hlavná predstaviteľka - Marie Kyselková sa v týchto dňoch zaradila k osemdesiatnikom. Oslavy životného jubilea si však veľmi neužíva. Kvôli ukrutným bolestiam sa nevládze hýbať a vyzerá to tak, že pomôcť jej nevedia už ani lekári. 

„Je to hrozné. Nezaberajú mi vôbec ani lieky proti bolesti. Chodiť už nikdy nebudem,” posťažovala sa pre denník Aha! herečka. Tú začali trápiť problémy s nohami krátko po operácii chrbtice. Donedávna sa ešte ako-tak vládala presunúť za pomoci barlí, dnes už ani takto. 

Oveľa viac ako podlomené zdravie však umelkyňu sužuje zlý vzťah so synom, ktorého porodila prvému manželovi, hercovi Petrovi Haničincovi. „Keby som zomrela, tak je to Ondřejovi úplne jedno,” povedala smutne Marie, ktorá sa so svojim potomkom nevidela a nepočula celé tri roky. „Prišla som na to, ze ma začal totálne ruinovať. Musela som utiahnúť všetky kohútiky a prišla som tak o syna,” reagovala na margo toho herečka.

O mladom Haničincovi je dobre známe, že mu práca nikdy nevoňala a známa matka ho finančne podporovala. „Jednoducho sa nám nepodaril,” uzavrela smutne. Predstaviteľka princeznej Lady má ešte z druhého manželstva dve dcéry.  


Mohlo by vás zaujímať: Princezná so zlatou hviezdou: Kazisvet skoro zmrzačil herca, Lada s rozožratou pokožkou!


Viac o téme: Princezná so zlatou hviezdouMarie Kyselková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu