Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Takto agentku Lilly Rushovú (46) z Odloženého prípadu nepoznáte: Z polonahej sexice starostlivá mamina!

Dve tváre Kathryn Morris - detektívka vs. polonahá sexica.  Zobraziť galériu (11)
Dve tváre Kathryn Morris - detektívka vs. polonahá sexica.

LOS ANGELES - Užíva si materstvo! Herečku Kathryn Morris (46) najviac preslávilo účinkovanie v seriáli Odložený prípad, kde stvárnila detektívku Lilly Rushovú. Pred kamerami pobehovala zväčša v bielej košeli a saku, a tak nečudo, že keď v roku 2010 nafotila odhalené zábery pre pánsky magazín, spadla mnohým sánka. Dnes by sme už krehkú blondínku takto zrejme nevideli. O tri roky neskôr totiž priviedla na svet dvojičky, ktoré sú pre ňu všetkým.

Seriál Odložený prípad, ktorý sa začal nakrúcať v roku 2003, má množstvo fanúšikov po celom svete. Jedna z ústredných postav v ňom pripadla herečke Kathryn Morris. Tá stvárnila empatickú detektívku Lilly Rushovú. Ako vyšlo najavo v niektorých dieloch, agentka nemala príliš ideálne rodinné zázemie a nedá sa ani povedať, že by mala šťastie v láske. 

V porovnaní so seriálovou postavou to má herečka v súkromí úplne dokonalé. S hercom Johnnym Messnerom tvoria aj po rokoch zamilovanú dvojicu. V lete 2013 sa im narodili dvojičky Jameson a Rocco, kvôli ktorým odložila Kathryn kariéru na istý čas bokom.  

Blondínka sa nikdy netajila tým, že nie je fanúšikom sociálnych sietí. Jej manžel je o čosi aktívnejší a nedávno sa pochválil aj svojou rodinkou. „Na svete nie je dôležitejšie povolanie, než byť matkou. Ďakujem ti za všetku tú lásku a starostlivosť, ktorou nás každú minútu zahŕňaš. Láska od mamy je najviac!” vyznal sa zo svojich pocitov herec, známy z viacerých filmov.   

Z nekompromisnej detektívky je dnes mamička Jamesona a Rocca.
Zobraziť galériu (11)
Z nekompromisnej detektívky je dnes mamička Jamesona a Rocca.

Viac o téme: Odložený prípadKathryn MorrisLilly Rush
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu