Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najsexi FOTO jej života: Pozrite na rozvedenú hviezdu z telky!

Khloé Kardashian predviedla pred objektívom svoje obliny. Zobraziť galériu (9)
Khloé Kardashian predviedla pred objektívom svoje obliny.

LOS ANGELES - A čo som ja horšia ako sestry? To si zrejme povedala Khloé Kardashian (31), členka známeho televízneho klanu, ktorá prijala ponuku magazínu Complex, aby ozdobila jeho najnovšie vydanie. V uplynulom období sa plavovláske podarilo zhodiť nadbytočné kilá a len pred pár dňami sa rozviedla s basketbalistom Lamarom Odom (35). Ten si pri pohľade na rajcovné fotky svojej ex môže búchať hlavu o stenu, že prišiel o takú kočku.

Nikdy nevyzerala lepšie! Khloé Kardashian síce momentálne žije trošku v tieni svojich známejších sestier, no ak sa posnaží, vie aj ona narobiť celkom slušný rozruch. Aktuálne na seba strhla pozornosť rozvodom s basketbalistom Lamarom Odom, s ktorým žili odlúčene už od decembra 2013.

Súd prominentnú dvojicu rozviedol len pred pár dňami. „Bože môj, chýba mi každý deň. Chýba mi všetko, čo sme spolu robili a mali. Všetky tie pekné spomienky,” povedala na margo rozvodu pre magazín Complex plavovláska. „Bolo by to veľmi zvláštne, keby mi z toho nebolo smutno,” dodala Khloé. 

Súčasťou aktuálneho vydania spomínaného časopisu su aj riadne provokatívne fotografie, ktoré možno pokojne priradiť k tým najodvážnejším, čo táto Kardashianka nafotila. Pred objektív sa kráska postavila napríklad v cvičebných úboroch, ktoré dokonale zvýraznili jej schudnuté obliny.Nuž, táto rozvedená panička zrejme núdzu o nápadníkov mať nebude. Však?

VIDEO: Takto to na fotení rajcovných fotiek s Khloé Kardashian vyzeralo. 

Khloé Kardashian

Viac o téme: Khloé KardasianKeeping Up with the Kardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu