Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hanba na 100 rokov! Speváčke v priamom prenose vypadla vložka

Patricia Navidad si počas vystúpenia v televízii vyrobila trapas. Zobraziť galériu (8)
Patricia Navidad si počas vystúpenia v televízii vyrobila trapas.

MEXICO - Väčšina žien by sa išla pod zem prepadnúť! Mexická speváčka Patricia Navidad (42) má postarané o pozornosť médií po celom svete. Môže za to jej nedávne vystúpenie v televíznej šou, počas ktorého sa bývalej misske prihodil pikantný trapas. Keď sa totiž vlnila pred kamerami, spod šiat jej vypadla hygiencká vložka. Kráska sa razom stala nielen terčom posmechu, ale aj poriadnej kritiky.

Náhoda alebo zámer?! Nie je ničím výnimočným, že poniektoré hviezdy v túžbe po pozornosti robia občas bláznivé veci. Dokonca neváhajú vyrobiť napríklad trapas, len aby sa o nich hovorilo. Podľa mnohých patrí do tejto skupiny celebrít aj mexická speváčka Patricia Navidad, ktorá sa v uplynulých dňoch postarala o to, že sa o nej píše nielen v Južnej Amerike. 


Pozrite si tiež: Trapas fešnej modelky vo fitku: Ľudia sa smiali, ona nechápala!


Patricia totiž nedávno účinkovala v televízii, kde jej počas spevu vypadla na parket vložka. Prítomné kamery tento trapas zaznamenali a video je na internete menšou senzáciou.Treba ale poznamenať, že krásku nepríjemný incident vôbec nerozhodil a v speve pokračovala ďalej, akoby sa nič nebolo stalo. 

Zrejme aj preto Navidad mnohí obviňujú, že zahanbujúci moment zinscenovala. „Chcem, aby bolo jasné, že som vložku nepustila vedome,” bránila sa prostredníctvom internetu umelkyňa. „Namiesto súdenia a ukazovania na mňa, by si mali najmä muži uvedomiť, že sú na svete práve vďaka ženám,”  uzavrela kráska. Tak, čo veríte jej, že išlo len o náhodu?

VIDEO: Speváčke Patricii Navidad počas priameho prenosu vypadla vložka. 

Patricia Navidad

Viac o téme: Patricia Navidad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu