Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas Pamely Anderson: Fúha, tie prsia má akési čudné!

Prsia Pamely Anderson už nevyzerajú tak dokonale ako kedysi. Zobraziť galériu (7)
Prsia Pamely Anderson už nevyzerajú tak dokonale ako kedysi.

VIEDEŇ - Do očí jej nikto nepozeral! Pamela Anderson oslávi o pár dní 48.narodeniny, no statusu sexbomby sa len tak vzdať nemieni. Do spoločnosti preto chodí vyobliekaná v provokatívnych outfitoch, ktoré zvýrazňujú jej silikónové prsia. Počas nedávnej návštevy susedného Rakúska sa však blondínka nevyhla trapasu. Vnady jej z hlbokého výstrihu doslova kypeli a vyzerali akosi nesúmerne.

Už to nie je to, čo to bývalo! Pamela Anderson patrila v 90-tych rokoch minulého storočia k najväčším sexbombám. Oblečená v červených záchranárskych plavkách poplietla hlavu nejedného tínedžera, ale hádam aj každého chlapa. Časy, keď blondínka hrdo vystavovala na obdiv svoje dokonalé krivky v seriáli Pobrežná hliadka sú však už minulosťou a dnes má na krku pomaličky 50-tku.

Pamela síce na svoj vek nevyzerá, no pohľad na ňu prezrádza, že už má svoje najlepšie roky za sebou. Okrem vrások na tvári, ktorú si niekdajšia sexbomba skrášľuje rôznymi zákrokmi a procedúrami, sú zmeny viditeľné tiež na jej tele. 

Hviezdna záchranárka sa však aj napriek tomu nemieni vzdať dráždivých outfitov. Jeden taký predviedla počas návštevy Viedne, kam pre pár dňami zavítala na podujatie Fashion Night. Silikónové prsia mala Anderson vytlačené v šatách dosť vysoko, čoho následkom bol trapas v podobne zdeformovaného hrudníka. 

Viac o téme: Pamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu