Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Trapas fešnej modelky vo fitku: Ľudia sa smiali, ona nechápala!

Nina Agdal pobehovala po fitnescentre s rotrzhanými legínami. Zobraziť galériu (8)
Nina Agdal pobehovala po fitnescentre s rotrzhanými legínami.

NEW YORK - Chúďatko! Modelka Nina Agdal (23) disponuje dokonalou figúrou a anjelskou tváričkou, a tak nečudo, že ju mnohí obdivujú a sú jej zovňajškom uchvátení. Včera však pohľad na krásku z Dánska vyvolával v ľuďoch trošku iné pocity. Brunetka si totiž počas cvičenia vo fitnescentre vyrobila úsmevný trapas, ktorý prítomných dosť pobavil.

Zadoček rodáčky z Dánska, Niny Agdal, je svetu dobre známy. Okrem toho, že sa preslávila ako jeden z anjelikov známeho výrobcu spodnej bielizne, odhalila sa aj na stránkach prestížneho plavkového magazínu Sports Illustrated. Dokonalé pozadie však mladá modelka nemá zadarmo. Jej obdivovatelia veľmi dobre vedia, že na ňom každý deň poctivo pracuje. 


Pozrite si tiež: 


Do fitnescentra preto Nina zavítala aj v utorok a chvíle strávené v ňom okorenila menším trapasom. Kráska sa totiž posilňovaniu venovala tak intenzívne, až sa jej roztrhli legíny. Ona sama to však nepostrehla a hodnú chvíľu sa medzi prítomnými promenádovala s veľkou dierou na zadku. „Nič netušiaca si asi 20 minút dávam sériu výpadov a drepov. Ešteže ma môj jediný a skutočný priateľ na to upozornil,” okomentovala zahanbujúce chvíle brunetka, ktorej očividne nechýba zmysel pre humor a rada sa zabaví aj na vlastný účet. S trapasom sa totiž ihneď pochválila na instagrame. 


Mohlo by vás zaujímať: Bezkonkurenčná kráska, ktorá svojím telom uchvátila ako zvodná kosť!


Viac o téme: Sports IllustratedNina Agdal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu