Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Trapas televíznej porotkyne: Chcela byť sexi, no...

Demi Lovato si potrpí na sexi imidž. Počas víkendu na to doplatila. Zobraziť galériu (7)
Demi Lovato si potrpí na sexi imidž. Počas víkendu na to doplatila.

LOS ANGELES - Au, to muselo bolieť! Speváčka Demi Lovato (22), ktorá je známa tiež ako porotkyňa amerického X Factoru, v týchto dňoch intenzívne promuje svoj nový singel. Fanúšikom ho predstavila aj na neďeľnej bazénovej párty, kam prišla nahodená v plavkách a obutá v sandálikoch na vysokom opätku. Práve tie sa postarali o to, že pred stovkami nadšencov si kráska vyrobila bolestivý trapas.

Takto si to nepredstavovala! Demi Lovato vypustila v prvý prázdninový deň do sveta novú skladbu s názvom Cool For The Summer. Fanúšikov na ňu upozorňuje pri každej možnej príležitosti a jej profily na sociálnych sieťach sú zahltené fotkami s letnou tematikou, ktoré na ňu odkazujú. V rámci propagácie využíva speváčka aj rôzne žúry. 

Napríklad počas víkendu zavítala kráska na istú bazénovú párty, ktorej sa zúčastnili stovky ľudí. Demi sa pred dav postavila ako skutočná hvieza, no – čo čert nechcel – vyrobila si trapas. Obutá v sandálikoch na vysokom opätku sa tmavovláska šmykla na klzkej podlahe a v okamihu skončila na zemi.

Porotkyňa speváckej šou sa pri páde našťastie nezranila, no jej trapas viacerých pobavil. O Demi je ale známe, že nemá problém zasmiať sa sama na sebe. Zrejme aj preto zverejnila na instagrame zahanbujúce video s popisom: „Nie je vystúpenie bez dobitého zadku.” A my dodávame – Aj zlá reklama je reklama.

VIDEO: Demi Lovato si pred zrakmi fanúšikov vyrobila bolestivý trapas. 

Demi Lovato


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Demi LovatoX Factor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu