Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šortky odhalili krutú pravdu: Uff, známa kráska má nohy ako starena!

Nohy krásnej Cindy Crawford už nie sú také dokonalé ako kedysi. Zobraziť galériu (6)
Nohy krásnej Cindy Crawford už nie sú také dokonalé ako kedysi.

MALIBU - Už to nie je to, čo kedysi! Bývalá topmodelka Cindy Crawford (49) je súčasťou rebríčka najatraktívnejších žien všetkých čias. Svoje miesto v ňom zastáva právom, veď aj po rokoch jej nechýba šarm a sexepíl. Rastúci vek a blížiaca sa 50-tka sú už ale na zovňajšku božskej brunetky viditeľné. Keď pred pár dňami ukázala v uliciach zošuverené nohy, nebol to príliš príjemný pohľad.

Staroba nešetrí ani hviezdy! Svoje o tom vedia mnohé prominentné dámy, ktoré v honbe za mladistvým vzhľadom podstupujú množstvo skrášľujúcich zákrokov a procedúr. O svoju pleť sa očividne stará aj bývalá modelka Cindy Crawford. Nedávno sa svetu pochválila fotkou krátko po prebudení a treba uznať, že jej tvár nevyzerala vôbec zle. 


Pozrite si tiež: Dôchodkyňa Cindy Crawford hneď po prebudení: Pyžamo nič moc, ale tá tvár...


Horšie to však je už s telom bývalej manekýnky. Crawford je dvojnásobnou matkou, čo sa podpísalo i na jej bruchu. Keď unikol na verejnosť nevyretušovaný záber, na ktorom brunetka pózovala v spodnej bielizni, zostali mnohí zaskočení. 


Mohlo by vás zaujímať: Krutá pravda! Takto vyzerá telo božskej Cindy Crawford bez retuše


Nepríjemým prekvapením sú aj aktuálne fotky, ktoré sa paparazzom podarilo spraviť pred pár dňami. Cindy sa spoločne so svojou krásnou dcérou Kaiou vybrala na nákupy a obe pri výbere outfitov stavili na pohodlie. Kým prominentná tínedžerka by vyzerala skvele asi aj vo vreci, slávnej mame krátke šortky príliš nelichotili. Odhalili totiž vráskavé a mľandravé nohy hviezdnej Crawford, ktorá už čoskoro oslávi polstoročie. Nuž, v jej veku to nie je rarita...

Cindy Crawford a jej dcéra Kaia si vyrazili do ulíc v šortkách. V prípade bývalej topmodelky nešlo o najlepšie zvolený outfit.
Zobraziť galériu (6)
Cindy Crawford a jej dcéra Kaia si vyrazili do ulíc v šortkách. V prípade bývalej topmodelky nešlo o najlepšie zvolený outfit.

Viac o téme: Cindy CrawfordKaia Gerber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu