Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pohľad na dcéru krásnej Crawford náhaňa strach: Preboha, Cindy, zastav to!

Kaia Gerber Zobraziť galériu (11)
Kaia Gerber (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU - Koleduje si o poriadny problém! Dcéra Cindy Crawford (51) - Kaia (16) sa rozhodla kráčať v šľapajách slávnej mamy. A všetko nasvedčuje tomu, že v modelingu bude úspešná. Je preto pochopiteľné, že dbá o to, aby mala štíhlu líniu. Pri pohľade na jej chudučké nožičky však nejeden človek zdvihne varovný prst. Hviezdna brunetka by určite mala dať pozor na to, aby jej dcérku nezdrapila do pazúrov nebezpečná anorexia.

Kaia Gerber má všetky predpoklady na to, aby dobyla svet modelingu tak, ako sa to v minulosti podarilo jej mame Cindy. Vďaka jej cenným radám, krásnej tváričke a štíhlej figúre už dostala viacero skvelých príležitostí. A niet pochýb, že o tejto mladej slečne ešte budeme veľa počuť. 

Atraktívna brunetka je dobre známa už aj paparazzom. Tí ju nedávno zvečnili v uliciach. Kaia mala oblečené rifľové šortky, ktoré odhalili jej až príliš chudučké nohy. Práve pri pohľade na ne začali viacerí fanúšikovia podozrievať začínajúcu modelku z toho, že je len krok od anorexie.

Na instagrame sa objavilo mnoho vystrašených komentárov, v rámci ktorých fanúšikovia vyzývajú aj jej mamu, aby zasiahla. „Cindy, toto už nevyzerá zdravo. Aj ty si bola vždy štíhla, ale Kaia je až príliš,” znie jedna z reakcií. Čo si o postave mladej modelky myslíte vy? 

FOTO chudučkých nôh dcéry Cindy Crawford nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Cindy CrawfordKaia Gerber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu