Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rajcovné sestry v akcii: Pozor, explózia sexepílu!

Bella a Gigi Hadid sa o svoj sexepíl rady podelia. Zobraziť galériu (10)
Bella a Gigi Hadid sa o svoj sexepíl rady podelia.

LOS ANGELES - Nemajú žiadne zábrany! Kardashianky nie sú jediné prominentné sestry, o ktorých sa v súčasnosti hovorí. Na krk im dýchajú napríklad Gigi (20) a Bella Hadid (19), túžiace uspieť vo svete modelingu. Dcéry bývalej manekýnky Yolandy Foster (51) sú mladé, krásne a nepoznajú hanblivosť. Čo viac im treba, aby v šoubiznise prerazili?!

Jedna krajšia ako druhá! Svet modelingu láka mnohé mladé dievčatá. Na splnení svojho sna intezívne pracujú aj prominentné dcérušky Gigi a Bella Hadid, ktoré zdobia aktuálne vydanie časopisu V Magazine. Ratolesti bývalej modelky Yolandy Foster, známej aj z reality šou Manželky z Beverly Hills, a úspešného podnikateľa s realitami Mohameda Hadida, pózovali pred objektívom fotografa v úsporných bikinách a treba uznať, že pohľad na ne ulahodí každému mužskému oku.

Čo sa týka sexi krások, staršia Gigi má mierne navrch. Reklamu pre známu značku fotila už ako dvojročná, po 19. narodeninách sa ukázala svetu v Evinom rúchu. „Na modelku som sa hrala už ako dieťa. Zatvorila som sa v izbe a predvádzala som sa tak, ako tie dievčatá, ktoré som videla v reklamách,” priznala v jednom z rozhovorov blonďavá kráska. Pochváliť sa môže fotkami pre plavkový magazín Sports Illustrated, či tým, že patrí k anjelikom Vicotria´s Secret. 


Pozrite si tiež: Obdarená 19-tka išla donaha: Vystavila sexi zadoček aj okrúhle vnady!


Je ale dosť pravdebodobné, že v jej šľapajách pôjde aj mladšia sestra Bella. Tá čakala na to, aby oslávila 18. narodeniny a hneď sa dala pre magazín Elle nafotiť v dráždivom čipkovanom overale, pod ktorým bola nahá. Niet pochýb, že o týchto kráskach budeme ešte veľa počuť. 

Sestry Bella (vľavo) a Gigi zdobia aktuálne vydanie V Magazínu.
Zobraziť galériu (10)
Sestry Bella (vľavo) a Gigi zdobia aktuálne vydanie V Magazínu.

Viac o téme: Gigi HadidBella Haid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu