Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa herečka sa vyzliekla a tromfla vlastné dcéry: Demi, tvoje staré telo stojí za hriech!

Demi Moore (v strede) vyzerá vedľa svojich dcér ako ich sestra. Zobraziť galériu (6)
Demi Moore (v strede) vyzerá vedľa svojich dcér ako ich sestra.

LOS ANGELES - Ešte nepatrí do starého železa! Herečka Demi Moore síce tento rok oslávi 53. narodeniny, no štíhlu figúru jej môže závidieť nejedna rovesníčka. Známa tmavovláska sa pred pár dňami opekala na slniečku v spoločnosti svojich dcér, vedľa ktorých vyzerala ako ich sestra.

Prominentné dcéry exmanželov Brucea Willisa a Demi Moore bývajú na sociálnych sieťach pomerne aktívne. Svetu bežne ukazujú zábery intímnejšieho charakteru, či fotky, ktoré boli pred verejnosťou doposiaľ skryté. Pred pár dňami sa pochválili momentkou v plavkách a spoločne s nimi si zapózovala aj celebritná mamina. 


Pozrite si tiež: 


Hoci je Demi od svojich princezničiek o desiatky rokov staršia, na jej tele, ktoré má za sebou tri pôrody, to nie je veľmi badať. Herečka nikdy nemala problém s nadváhou a nemení sa to ani s piatimi krížikmi na krku. 

„Všetky ste nádherné. A mama vyzerá fantasticky,” nešetrili chválami priatelia jednej z Willisových dcér. Niektorí si ale myslia, že známa herečka by už mala voliť radšej decentnejšie plavky, ktoré toho viac zahaľujú. Čo si myslíte vy?

Viac o téme: Demi MooreRumer WillisTallulah Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu