Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragický osud krásnej missky: Z modelky mŕtva bezdomovkyňa!

Damarys Ruiz padla z výslnia na úplne dno. Zobraziť galériu (5)
Damarys Ruiz padla z výslnia na úplne dno.

CARACAS - Zomrela sama a opustená! Život kráľovien krásy nemusí byť vždy rozprávkový. Príkladom je finalistka súťaže Miss Venezuela z roku 1973 - Damarys Ruiz (†68), ktorej mŕtve telo bolo tento týždeň nájdené v jednom z parkov v Caracase. Vyštudovaná právnička totiž posledných 15 rokov strávila na ulici ako bezdomovkyňa.

Keď sa 26-ročná Miss venezuelského štátu Sucre - Damarys Ruiz v roku 1973 uchádzala o titul Najkrajšej ženy krajiny, ani len netušila, aký smutný osud ju postihne. Atraktívna tmavovláska s dokonalým telom a vyštudovaným právom mala našliapnuté na sľubnú kariéru manekýnky, no aj napriek tomu padla na úplne dno.  

Damarys totiž pred nablýskaným svetom hviezd uprednostnila život v ústraní a venovala sa predaju vlastnoručne vyrobených šperkov. Zvláštne to vyzeralo aj v jej súkromí. Tmavovláska vraj nikdy nemala stáleho partnera a žila len s veľmi žiarlivým a despotickým bratom. „Často sa mi vyhrážal, mlátil ma a týral hladom. Opakovane som kontaktovala políciu, ale nikto nič neurobil,” posťažovala sa v rozhovore z roku 2005 bývalá misska, ktorá od tyrana napokon odišla. 

Nešťastná žena však nemala kam ísť, a tak skončila na ulici. Tam prežila posledných 15 rokov svojho života. V uplynulých dňoch bolo jej mŕtve telo nájdené v jednom z parkov v hlavnom meste Venezuely. „Bola vo veľkej depresii, bez podpory príbuzných a priateľov. Zo svojej zúfalej situácie nevidela žiadne východisko,” zaspominala si na Damarys istá pani, ktorá sa s bývalou misskou zvykla veľa rozprávať a bola zrejme jedinou, kto mal ku nej blízko. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu