Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragická smrť krásnej herečky: Jej telo skončilo v rieke, ostal po nej ročný synček!

Adriana Campos bola talentovaná a krásna mladá žena, po ktorej zostalo ročné dieťatko. Zobraziť galériu (6)
Adriana Campos bola talentovaná a krásna mladá žena, po ktorej zostalo ročné dieťatko.

SALGAR - Hrozná tragédia! Herečka Adriana Campos (36) účinkovala vo viacerých telenovelách a na dosah mala aj viacero ocenení. Oveľa viac ako umeleckú kariéru si však počas uplynulých mesiacov užívala úlohu mamičky. Spoločne s manželom, podnikateľom Carlosom Rinconom, sa totiž zhruba pred rokom stali rodičmi. Dnes je však už z malého chlapčeka, žiaľ, sirota. Krásna tmavovláska a jej muž zahynuli pri nešťastnej autonehode.

Fanúšikovia v slzách! Adriana Compos bola v rodnej Kolumbii veľkou hviezdou. Vďaka účinkovaniu v mnohých telenovelách si získala priaznivcov aj v rôznych kútoch sveta. Na televíznych obrazovkách sa prvýkrát objavila ako 21-ročná a v priebehu 15 rokov si zahrala tiež v niekoľkých filmoch a objavovala sa i na divadelných doskách. 

V uplynulých dňoch však jej mladý život vyhasol. Z tohto sveta odišla spoločne s manželom, ktorý auto smrti šoféroval. Keď z neznámych príčin stratil nad vozidlom kontrolu, auto skončilo v neďalekej rieke. Obaja pasažieri boli na mieste mŕtvi. 

Tragédia je o to smutnejšia, že po manželoch zostal synček Geroimo Rincon, ktorý tento rok oslávil svoje prvé narodeniny. Herečka sa ním často pýšila na sociálnych sieťach, kde zverejňovala zábery zo svojho súkromia a bolo vidno, že je naozaj veľmi šťastná...


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Adriana Campos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu