Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna cicuška radikálne zmenila imidž: Fanúšikovia sa búria!

Pre Nicole Scherzinger boli charakteristické dlhé tmavé vlasy. Zobraziť galériu (10)
Pre Nicole Scherzinger boli charakteristické dlhé tmavé vlasy.

LOS ANGELES – Už to nie je ona! Speváčka Nicole Scherzinger (36) prežíva bolestné chvíle. Začiatkom mesiaca jej totiž skrachoval vzťah s o šesť rokov mladším pretekárom F1 Lewisom Hamiltonom (30). A známa sexica po rozchode urobila to, čo mnohé ženy. Hviezdna kráska, pre ktorú boli odnepamäti charakteristické dlhé tmavé vlasy, zmenila ich farbu na svetlú. Fanúšikom sa ale jej nový imidž vôbec nepáči a dávajú to riadne najavo.

Tuctová! Nicole Scherzinger, ktorá sa preslávila ako členka formácie Pussycat Dolls, už viac nie je tmavovláska. Pred pár dňami totiž podstúpila radikálnu zmenu imidžu, keď si svoju havraniu hrivu dala zosvetliť. „Hovorí sa, že blondínky majú viac zábavy,” okomentovala svoje rozhodnutie speváčka, ktorá sa aktuálne spamätáva z bolestivého rozchodu. Novým účesom si chce zrejme tiež zvýšiť sebavedomie a byť atraktívnejšia pre opačné pohlavie.

U fanúšikov sa však zmena speváčkinho výzoru nestretla s pozitívnou odozvou. „Si krásna žena, ale toto ti vôbec nesvedčí. Vyzeráš tak všedne, predtým si bola oveľa väčšia kočka,” nekládol si servítku pred ústa jeden z nich. „Zbavila si sa toho, čo bolo na tebe jedinečné. Chcem späť starú dobrú Nicole,” pridal sa ďalší. Scherzinger zatiaľ komentáre svojich priaznivcov neberie na vedomie a svoj nový účes si užíva. Ako sa jej zmena pozdáva vám? 

Nedávno rozídená Nicole Scherzinger zatúžila po zmene účesu. Jej vlasy sú oveľa svetlejšie ako predtým.
Zobraziť galériu (10)
Nedávno rozídená Nicole Scherzinger zatúžila po zmene účesu. Jej vlasy sú oveľa svetlejšie ako predtým.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu