Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezdna kráska s telom bohyne: Dokonalý je každý milimeter jej tela!

Nicole Scherzinger je krásna žena. Zobraziť galériu (9)
Nicole Scherzinger je krásna žena. (Zdroj: Instagram)

CHORVÁTSKO - Sexepíl z nej srší na všetky strany! Speváčka Nicole Scherzinger (38) pravidelne zverejňuje na sociálnych sieťach fotky, kde pózuje polonahá. Sťažuje sa však málokto. Krásna brunetka má totiž dokonalé krivky, ktoré nikdy neomrzia. A kým chlapi obdivne "ochkajú" a slintajú, pre mnohé ženy je slávna cicuška veľkým vzorom.

Pekná tvárička, rajcovné telo a brutálny šarm! To sú prednosti speváčky Nicole Scherzinger, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním vo formácii Pussycat Dolls, aj ako porotkyňa v speváckych súťažiach. Exotická kráska by sa ale pokojne uchytila tiež ako modelka, čoho dôkazom sú jej profily na sociálnych sieťach. 

Nicole totiž na svojej figúre poctivo maká. Odmenou sú jej dokonalé krivky hodné veľkého obdivu. Speváčka ich hrdo vystavuje na obdiv a jej priaznivci nešetria chválami. Nadšené sú dokonca aj ženy, ktoré hviezdne dámy často kritizjú. „Pri pohľade na teba mi napadne len jediné slovo - dokonalosť!” znie komentár jednej z nich. „Talentovaná, sexi a ešte aj milá. Novodobá bohyňa,” objavilo sa pod jednou zo speváčkiných fotografií.

Hviezdna cicuška trávi leto prevažne v Európe. Momentálne je v Chorvátsku a neskrýva svoje nadšenie. „Som v úžase z nádherných miest a príležitosti, ktoré mi umožňuje moja práca,” vyznala sa zo svojich pocitov speváčka. Milá Nicole, my sme v úžase z teba...

Pohľad na telo dokonalej Nicole Scherzinger nikdy neomrzí. Momentálne si užíva oddych v Chorvátsku.
Zobraziť galériu (9)
Pohľad na telo dokonalej Nicole Scherzinger nikdy neomrzí. Momentálne si užíva oddych v Chorvátsku.  (Zdroj: Instagram)

Nicole Scherzinger vyzerá ako bohyňa.
Zobraziť galériu (9)
Nicole Scherzinger vyzerá ako bohyňa.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Nicole ScherzingerPussycat Dolls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu