Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vyprsená speváčka chcela rozpáliť fanúšikov: Ťukajú si po hlave!

Nicole Scherzinger je krásna žena. Zobraziť galériu (5)
Nicole Scherzinger je krásna žena. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES - To myslí vážne?! Túto otázku si v týchto dňoch kládli viacerí priaznivci speváčky Nicole Scherzinger (37). Fešanda totiž na sociálnych sieťach zverejnila provokatívnu momentku v bikinách, ktorá určite nenechá chladným žiadného chlapa. Avšak popis, ktorý umelkyňa k fotke pridala, vyvolal medzi fanúšikmi rôzne reakcie.

Nicole Scherzinger, známa zo speváckej formácie Pussycat Dolls, či ako porotkyňa v televíznych šou, rozhodne patrí k najsexi interpretkam súčasnosti. Potvrdzuje to vždy, keď sa ukáže v spoločnosti. Sexepílom sú nabité aj brunetkine profily na sociálnych sieťach. Tie sú priam pastvou pre chlapské oči. 

Cicuška naposledy zverejnila poriadne horúci pozdrav, ktorý ju zachytáva v bikinách a v polohe zvýrazňujúcej jej krivky. Nevedno, či je fotka aktuálna, isté však je, že viacerých faušikov rozpálila. „Nicole, ty si bohyňa. Neviem sa vynadívať na toľkú krásu,” znel jeden z pochvalných komentárov.

Mnohí priaznivci sa ale skôr pohoršovali nad tým, čo Scherzinger k fotke napísala. „​Púšťam sa do práce. Dostávam sa späť do formy,” okomentovala provokatívnu momentku speváčka. 

„Nikdy som nemala pocit, že by si nebola vo forme. Blázniš?! Čo by iné dali za tvoje telo,” nekládla si servítku pred ústa pohoršená fanúšička. „Ak si o sebe myslíš, že potrebuješ na svojich krivkách zapracovať, musíš si to dať najskôr do poriadku vo svojej hlave,” pridali sa ďalší. Aký je váš názor?    

Nicole Scherzinger zverejnila na sociálnych sieťach takúto provokatívnu fotku. Podľa vlastných slov sa chce dostať späť do formy. Jej fanúšikovia sa nestíhajú čudovať.
Zobraziť galériu (5)
Nicole Scherzinger zverejnila na sociálnych sieťach takúto provokatívnu fotku. Podľa vlastných slov sa chce dostať späť do formy. Jej fanúšikovia sa nestíhajú čudovať.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Nicole Scherzinger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu