Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Fotky hviezdnej cicušky z raja: Nenalíčená tvár nič moc, ale to telo!

Nicole Scherzinger sa fanúšikom ukázala nenalíćená a vyzlečená. Zobraziť galériu (7)
Nicole Scherzinger sa fanúšikom ukázala nenalíćená a vyzlečená.

MALEDIVY - Mňau, je to kus! Nicole Scherzinger (37), ktorú si hádam každý spája s účinkovaním vo formácii Pussycat Dolls, si v týchto dňoch užíva oddych a exotiku. Popri tom však nezabúda ani na svojich fanúšikov. Prostredníctvom sociálnych sieti ich zásobuje momentkami z pláže. Krásne prostredie si však všíma asi málokto. Všetci sú totiž očarení krivkami sexi speváčky a intenzíve riešia i jej prirodzenú tvár.

Bez mejkapu a bez šiat! Maledivy sú obľúbenou turistickou destináciou a návštevníci majú počas dovolenky pocit, akoby sa ocitli v raji. Krásne prostredie, piesok a hrejivé slnečné lúče si aktuálne vychutnáva speváčka Nicole Scherzinger. Tá sa prostredníctvom fotiek snaží poslať kúsok idylky aj svojím priaznivcom. 

Brunetka zverejnila na sociálnych sieťach momentky, na ktorých pózuje v kvetovaných bikinách. Nicole sa odnepamäti pýšila štíhlou figúrou zaoblenou na správnych miestach a nemení sa to ani s pribúdajúcimi rokmi. „Dievča, ty máš telo ako bohyňa. Tvojej tvári to síce viac svedčí so šminkami, ale tá figúra všetko zachraňuje. Nedokážem sa na teba vynadívať,” pripísal pod záber jeden z fanúšikov. 

Hoci niektorí speváčkinu prirodzenú tvár kritizujú, väčšina neskrýva nadšenie. „Nicole, vyzeráš tu ako dievčatko. Kiežby som aj ja bola bez mejkapu taká krásna,” nešetrila komplimentami oddaná fanúšička. Vám sa nenalíčená speváčka páči?!

Nicole Scherzinger si užíva exotiku, jej fanúšikom musí stačiť pohľad na jej luxusnú figúru.
Zobraziť galériu (7)
Nicole Scherzinger si užíva exotiku, jej fanúšikom musí stačiť pohľad na jej luxusnú figúru.


Mohlo by vás zaujímať: Najsexi cicuška sa utrhla z reťaze: Ožratá roztiahla nohy a...


Viac o téme: Nicole Scherzinger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu