Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Trápenie hviezdneho herca: Maniačka ho drží v hrsti, nedokáže sa jej zbaviť!

Ryan Gosling Zobraziť galériu (10)
Ryan Gosling (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Kanadský herec Ryan Gosling nezískal od losangeleského súdu predĺženie zákazu približovania sa pre istú Grace Marie Del Villar, ktorá ho vlani tri mesiace prenasledovala, pretože verila, že 34-ročný herec je jej dvojča. Dôvodom nepredĺženia dočasného trojmesačného zákazu na tri roky je skutočnosť, že Del Villar sa nedostavila na utorkové pojednávanie. Žena totiž žije v New Yorku a hercovým právnikom sa ju zatiaľ nepodarilo nájsť. Na to, aby súd mohol zákaz predĺžiť, sa však musí Del Villar osobne dostaviť do Los Angeles.

Del Villar údajne Goslingovi zasielala obťažujúce e-maily a balíčky. V jednom z nich sa napríklad nachádzala vytrhnutá stránka z časopisu s fotografiou Goslingovej priateľky, herečky Evy Mendes. Ku stránke Del Villar údajne pripla svoje kontaktné údaje. Okrem toho zasielala správy aj hercovej sestre. Gosling sa napokon Dell Villar rozhodol udať po tom, čo sa v októbri objavila pred rezidenciou jeho rodiny, zazvonila na bráne a predstavila sa ako "Ryanovo dvojča“. Súd jej v novembri udelil trojmesačný zákaz približovania sa ku Goslingovi, Mendes, ich spoločnej dcére Esmeralde Amade a hercovej sestre Mandi na vzdialenosť menšiu než 100 yardov (91,44 metra). 

Ryan Gosling začínal s herectvom už ako dieťa. V roku 2000 sa objavil v snímke Sezóna Titanov. Po nej nasledovali filmy Vražda podľa plánu (2002), Zápisník jednej lásky (2004), Hranice života (2005), Fraktúra (2007), Blue Valentine (2010), Drive (2011), Bláznivá, hlúpa láska (2011), Deň zrady (2011) alebo Lovci gangstrov (2013). V roku 2007 ho za film Half Nelson (2006) nominovali na Oscara v kategórii Najlepší mužský herecký výkon v hlavnej úlohe. Vlani predstavil svoj režisérsky debut Lost River (2014), v ktorom si zahrala aj spomínaná Mendes. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu