Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známy herec sa striasol otravnej maniačky: V bezpečí je aj krásna Eva Mendes

Ryan Gosling Zobraziť galériu (6)
Ryan Gosling (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Kanadský herec Ryan Gosling získal od súdu zákaz približovania sa pre istú Grace Marie Del Villar, ktorá ho tri mesiace prenasledovala, pretože údajne verila, že 34-ročný herec je jej dvojča.

Del Villar vraj Goslingovi zasielala obťažujúce e-maily a balíčky. V jednom z nich sa napríklad nachádzala vytrhnutá stránka z časopisu s fotografiou Goslingovej priateľky, herečky Evy Mendes. Ku stránke Del Villar údajne pripla svoje kontaktné údaje. Okrem toho zasielala správy aj hercovej sestre. 

Gosling sa napokon Dell Villar rozhodol udať po tom, čo sa v októbri objavila pred rezidenciou jeho rodiny, zazvonila na bráne a predstavila sa ako „Ryanovo dvojča“. Súd jej teraz nariadil nepribližovať sa ku Goslingovi, Mendes a ich spoločnej dcére Esmeralde Amade na vzdialenosť menšiu než 100 yardov (91,44 metra). Del Villar sa taktiež nesmie priblížiť k jeho sestre Mandi. 

Ryan Gosling začínal s herectvom už ako dieťa. V roku 2000 sa objavil v snímke Sezóna Titanov. Po nej nasledovali filmy Vražda podľa plánu (2002), Zápisník jednej lásky (2004), Hranice života (2005), Fraktúra (2007), Blue Valentine (2010), Drive (2011), Bláznivá, hlúpa láska (2011), Deň zrady (2011) alebo Lovci gangstrov (2013). V roku 2007 ho za film Half Nelson (2006) nominovali na Oscara v kategórii Najlepší mužský herecký výkon v hlavnej úlohe. Režíroval tiež snímku Lost River (2014), v ktorej si zahrala aj Mendes. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu