Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najznámejšia superstaristka sa za rok poriadne vykŕmila: Už sa na seba ani nepodobá!

Kelly Clarkson v priebehu roka výrazne pribrala. Zobraziť galériu (6)
Kelly Clarkson v priebehu roka výrazne pribrala.

NASHVILLE – Pribrala desiatky kilogramov! Prvá víťazka súťaže American Idol Kelly Clarkson (32) nikdy nepatrila k ženám typu kosť a koža. Bola skôr jednou z tých, ktoré pravidelne bojovali s jojo efektom. V priebehu posledného roka sa však jej hmotnosť v dôsledku tehotenstva rapídne zvýšila. Nečudo, že keď sa na pódiu objaví s bacuľatým telom a dvojitou bradou, tak ju mnohí ani nespoznávajú.

Začiatkom tohto týždňa sa v Amerike konalo odovzdávanie hudobných country cien, ktorého súčasťou bolo aj viacero vystúpení. Predviedla sa i speváčka Kelly Clarkson, známa ako víťazka americkej verzie SuperStar z roku 2002. Pri tej príležitosti si blondínka obliekla čierne šaty, ktoré mali zmierniť jej nadváhu. Žiaľ, nabraté desiatky kilogramov sa jej skryť nepodarilo.

Enormné množstvo tukových vankúšikov sa na Kelly prilepilo v priebehu roka. V júni sa totiž stala poprvýkrát mamičkou a v tehotenstve sa viditeľne nijako neobmedzovala. No a do diét sa očividne nehrnie ani pár mesiacov po pôrode. „Momentálne sa chce naplno venovať dcérke a materstvu. Rada by sa zbavila nadbytočných kilogramov, ale ponáhľať sa s tým nemieni,” prezradil pre zahraničné média zdroj zo speváčkinho okolia.

Samotná blondínka si z nadváhy zbytočné vrásky nerobí. „Vždy sa o mne hovorilo ako o tučnej. Teraz má na to každý konečne dôvod. Nikdy som nevyzerala ako Gisele Bündchen, takže to odo mňa ani nečakajte,” povedala na margo svojej postavy Clarkson v jednom z rozhovorov. Tiež dodala, že jej fanúšikovia ju majú radi vďaka hudbe a nie kvôli postave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu