Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Začiatkom roka bola obrovská: Najznámejšia SuperStar zhadzuje kilá!

Kelly Clarkson priviedla na svet synčeka a pomaličky sa zbavuje nadváhy. Zobraziť galériu (8)
Kelly Clarkson priviedla na svet synčeka a pomaličky sa zbavuje nadváhy.

LOS ANGELES - Zmizlo bruško, miznú aj pribraté kilogramy! Keď vo februári nafotili paparazzi tehotnú Kelly Clarkson (34), povedzme si úprimne - nevyzerala najlepšie. Neupravená, rozgajdaná a značne pribratá pôsobila celkom iným dojmom, ako keď pred rokmi vyhrala spevácku šou American Idol. V týchto dňoch sa sympatická blondínka ukázala po niekoľkomesačnej pauze v telke a ako vidno, pracuje na tom, aby ručička na váhe klesala stále nižšie.

Keď sa Kelly Clarkson stala známou po celom svete, mala sladkých 20 rokov a ako prvá vyhrala šou American Idol. Pomohol jej k tomu talent, krásny hlas, ale aj príjemný zovňajšok. Nedá sa povedať, že by blonínka rokmi oškaredela. Avšak, keď v roku 2013 otehotnela, výrazne pribrala. Nadváhy sa nevedela zbaviť ani po pôrode dcérky River Rose. 

Ďalšie tukové vankúšiky sa na speváčku nalepili aj začiatkom roka, keď nosila pod srdcom svoje druhé dieťatko. V apríli sa blondínke narodil synček a naplno sa venovala výhradne mamičkovským povinnostiam. 

V týchto dňoch sa sympatická blondínka začala pomaličky vracať k práci. Svetlo sveta uzrela jej knižka pre deti, ktorú predstavila na tlačovej konferencii aj vo vybraných televíznych šou. Kelly si dala na výzore záležať. Za zmienku stojí, že sa jej podarilo aj čo-to schudnúť. „Zlatko, veľmi ti to svedčí. Vyzeráš spokojne, šťastne a krásne,” zhodujú sa fanúšikovia najznámejšej superstaristky. 

Počas tehotenstva, aj po ňom, bola Kelly Clarkson ozaj veľká.
Zobraziť galériu (8)
Počas tehotenstva, aj po ňom, bola Kelly Clarkson ozaj veľká.  (Zdroj: Instagram)

Kelly Clarkson je viditeľne chudšia.
Zobraziť galériu (8)
Kelly Clarkson je viditeľne chudšia.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kelly Clarkson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu