Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotenstvo z nej urobilo iného človeka: Fúha, najznámejšiu superstaristku nespoznáte!

Kelly Clarkson sa v priebehu rokov zmenila na nepoznanie. Ako vidno, počas tehotenstva svoj vzhľad príliš nerieši.  Zobraziť galériu (9)
Kelly Clarkson sa v priebehu rokov zmenila na nepoznanie. Ako vidno, počas tehotenstva svoj vzhľad príliš nerieši. (Zdroj: Sita, Profimedia.sk)

ANAHEIM - Ani by ste nevedeli, že okolo vás prechádza hviezda! Kelly Clarkson (33), prvá víťazka súťaže American Idol, sa už čochvíľa stane dvojnásobnou mamičkou. A hoci mnohé celebritné krásky dbajú o to, aby boli aj počas tehotenstva tip-top, ona k nim rozhodne nepatrí. Dôkazom sú fotografie, ktoré sa nedávno podarilo spraviť paparazzom. Tí načapali speváčku v rozgajdanom outfite a značne neupravenú. Úprimne, spoznali by ste ju?!

Hlavne pohodlne! Tým sa riadi speváčka Kelly Clarkson, ktorej sa termín pôrodu už nezadržateľne blíži. Plavovláska nosí pod srdcom synčeka a s manželom Brandonom Blackstockom majú spolu 20-mesačnú dcérku River Rose.   

Kelly už počas prvého tehotenstva výrazne pribrala a kilogramov navyše sa vôbec nevedela zbaviť. Ani teraz svoju hmotnosť nerieši a nijako sa neobmedzuje. Pred pár dńami si spoločne s dcérkou vyšli o Disneylandu, kde si umelkyňa spokojne pochutnávala na burgeri.

Je pomerne prekvapivé, že ju paparazzi vôbec spoznali. Clarkson na sebe nemala ani štipku mejkapu, neupravené vlasy schovávala pod klobúkom, ktorý sa jej k zvyšnému outfitu vôbec nehodil. 

Vo štvrtok večer sa Kelly zúčastnila speváckej šou American Idol, kde vystúpila ako hosť so svojou skladbou Piece by piece. Na pódiu sa predviedla v decentne zdobených čiernych šatách, dokonale nalíčená a upravená. Svojím vystúpením dojala mnohých, vrátane porotcov Jennifer Lopez a Keitha Urbana.

Samotná speváčka sa v závere piesne tiež rozcítila. „Som trošku precitlivená. Je to veĺmi osobná pieseň, ktorú som napísala mojej milovanej dcérke v čase, keď som s ňou bola tehotná. Teraz som tehotná znovu, čakám chlapčeka a už sa teším, keď príde na tento svet,” poznamenala na margo toho Kelly.   

Kelly Clarkson si vyšla do Disneylandu v rozgajdanom outfite a dosť neupravená.
Zobraziť galériu (9)
Kelly Clarkson si vyšla do Disneylandu v rozgajdanom outfite a dosť neupravená.  (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO: V šou American Idol bola Kelly už dokonale upravená a predviedla výkon, ktorým mnohých rozplakala. 

Kelly Clarkson - American Idol

Viac o téme: SuperStarAmerican IdolKelly Clarkson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu