Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trapas ako hrom: Herečka si pristúpila šaty a... všetkým ukázala prsník!

Bai Ling si pristúpila róbu a prítomným ukázala svoj prsník. Zobraziť galériu (6)
Bai Ling si pristúpila róbu a prítomným ukázala svoj prsník.

HAMBURG – Blink-blink! Červený koberec je miestom, na ktorom sa udialo už mnoho trapasov. Najnovší má na konte americko-čínska herečka Bai Ling (48). Tá sa postarala o rozruch počas návštevy Nemecka, keď si na tamojšej spoločenskej udalosti pristúpila róbu. Vďaka tomuto prešľapu totiž tmavovláska všetkým prítomným (ne)chtiac ukázala svoje vnady.

Začiatkom týždňa sa konala udalosť Movie Meets Media, ktorá prilákala do nemeckého Hamburgu viacero známych tvárí. Hosťom zo zahraničia bola aj herečka známa z viacerých filmov a seriálov Bai Ling. Tá sa na červenom koberci postarala o rozruch a zabezpečila si zopár článkov nielen v miestnych médiách.

Tmavovláska si totiž pred zrakmi prítomných pristúpila šaty, pod ktoré si nevzala podprsenku. Absencia spodnej bielizne sa postarala o to, že na všetkých prítomných vykukol jej nahý prsník. A hoci by bol pre mnohé ženy tento prešľap ako nočná mora, Bai ho vzala s úsmevom.

Potvrdzujú to aj jej slová, ktoré sa deň po udalosti objavili na jej facebookovom profile. „V Nemecku som teraz populárna,” pripísala ku fotografiám novín Ling, ktorá s ukazovaním svojich predností nemá vôbec problém. Na sociálnej sieti si totiž zverejňuje rôzne momentky, vrátane tých polonahých.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu