Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Exotická herečka sa pretŕča nahá: Pikantný pozdrav na dobrú noc!

Bai Ling sa rada pretŕča nahá. Zobraziť galériu (10)
Bai Ling sa rada pretŕča nahá.

LOS ANGELES – Čo deň, to hriešna fotka! Nie je žiadnym tajomstvom, že americko-čínska herečka Bai Ling (48) má k nahote pozitívny vzťah. Rozprávať by o tom vedeli aj jej fanúšikovia, ktorým začala tmavovláska na sociálnych sieťach pravidelne servírovať svoje odhalené telo.

Herečka Bai Ling je známa účinkovaním vo viacerých filmoch a seriáloch. Objavila sa napríklad v počinoch Anna a Kráľ, Wild Wild West, Taxi 3, Lost a Hawaii 5.0. Oveľa viac ako talentom a nadaním však púta pozornosť výstrednými outfitmi, (ne)chcenými odhaleniami, či provokatívnymi zábermi.


Pozrite si tiež: Trapas ako hrom: Herečka si pristúpila šaty a... všetkým ukázala prsník!


V týchto dňoch odštartovala na svojom fanúšikovskom profile nezvyčajnú aktivitu.Priaznivcom želá dobré ráno a dobrú noc prostredníctvom fotografií, na ktorých pózuje len v tango nohavičkách. Občas sa snaží pripísať aj nejakú múdrosť, no čo si budeme klamať, chlapi sa zbytočným čítaním určite nezdržiavajú.

Je ale dosť pravdepodobné, že Bai si ich obdivné komentáre nedá ujsť. Toľko chvály a lichôtok pokope jej musí robiť obrovskú radosť. „Každý z nás sa teší na tvoje fotky. Miluješ svoje telo tak veľmi ako my?” prihovoril sa jeden z herečkiných obdivovateľov. „Si neskutočne sexi. Keď ráno vstanem a vidím ťa takú vyzlečenú, hneď viem, že budem mať dobrý deň. A večer sa mi staráš o pekné sny,” pridal sa ďalší. A čo vy, zdieľate jeho názor?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu