Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herečka z filmu TAXI pózovala v sexi plavkách: Hups, čo to tam vykúka?!

Bai Ling a jej neposlušné bradavky. Zobraziť galériu (8)
Bai Ling a jej neposlušné bradavky. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Vyhodila blinker! Keď sa Bai Ling (49), známa napríklad z filmu Taxi 2003, postaví pred objektív, jej bradavky musia byť v zábere. Exotickej päťdesiatničke sa ani fotky bez vykúkajúcich dvorcov nepočítajú. Hádam nikoho preto neprekvapí, že keď nedávno pózovala v sexi plavkách, "nechtiac" ukázala aj čosi navyše.

Rodáčka z Číny - Bai Ling má síce na konte účinkovanie vo viacerých počinoch, no oveľa viac pozornosti sa jej dostáva vďaka odhaľovaniu svojho tela. Herečka, ktorá vám môže byť známa z filmu Taxi 2003, oslávi tento rok 50. narodeniny, ale pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. 

Bai sa o svoj zovňajšok vzorne stará a jej útle telo je tiež výsledkom odriekania a pravidelného pohybu. Nečudo, že keď pred pár dňami pózovala fotografovi v dráždivých monokinách, vyzerala fantasticky. 

Ako to však v prípade tejto dámy býva zvykom, jej bradavky sa tiež chceli trošku popredvádzať. Herečka sa preto vykrúcala zo všetkých strán a dvíhala ruky, aby ich "nechtiac" ukázala. Zábermi z fotenia sa tmavovláska pochválila aj na sociálnej sieti. A nadšené reakcie fanúšikov na seba nenechali dlho čakať. Očarila táto kočka aj vás?

Bai Ling pózovala v sexi plavkách. Ako to už býva zvykom, nechýbali ani vykúkajúce dvorce jej bradaviek.
Zobraziť galériu (8)
Bai Ling pózovala v sexi plavkách. Ako to už býva zvykom, nechýbali ani vykúkajúce dvorce jej bradaviek.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: TaxiBai Ling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu