Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Skutočný vek tejto herečky nikto neuhádne: Šialené, ako tá ženská vyzerá!

Bai Ling Zobraziť galériu (8)
Bai Ling (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Tvár bez vrások, štíhla postavička a ona čoskoro šesťdesiatnička! Čínska herečka Bai Ling oslávila pred vyše mesiacom 58. narodeniny. Pri pohľade na ňu to však znie neuveriteľne. Dokazujú to napríklad aj fotografie z jej autogramiády, ktorá sa konala počas uplynulého víkendu.

Meno herečky Bai Ling je spájané napríklad s filmami Vrana, Červený labyrint, Anna a kráľ, Wild Wild West, Krvavá lúpež, či Taxi 3. V médiách bola spomínaná aj vďaka milostným aféram so spevákmi Chrisom Issakom a Nickom Carterom z Backstreet Boys. O tmavovláske je tiež známe, že je rada stredobodom pozornosti a už neraz sa jej podarilo šokovať na červenom koberci. 

Počas víkendu mala Bai Ling v TCL Chinese Theater autogramiádu. Na ňu si obliekla červené šaty, ktoré si stále vyhŕňala tak, aby jej bolo vidno nohy. Tie je fakt škoda skrývať.

Bai Ling sa pýši štíhlou postavičkou.
Zobraziť galériu (8)
Bai Ling sa pýši štíhlou postavičkou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Herečka si pozornosť maximálne užívala a počas pózovania fotografom sa poriadne odviazala. Zábery z autogramiády zverejnila aj na instagrame. Tam ju pravidelne jej obdivovatelia ospevujú a chvália. Inak tomu nebolo ani teraz. Za zmienku tiež stojí, že tmavovláska je v boji s pribúdajúcimi rokmi ozaj úspešná. Veď povedzte úprimne, tipli by ste jej skutočný vek?

Bai Ling bola stredobodom pozornosti a veľmi si to užívala.
Zobraziť galériu (8)
Bai Ling bola stredobodom pozornosti a veľmi si to užívala.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bai Ling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu