Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Milionárka Geissenová ľahšia o 15 kíl: Pozrite, aká je z nej štíhla kočka!

Odkedy Carmen Geiss začala tvrdo pracovať na svojej postave, schudla už úctyhodných 15 kíl. Zobraziť galériu (14)
Odkedy Carmen Geiss začala tvrdo pracovať na svojej postave, schudla už úctyhodných 15 kíl. (Zdroj: Facebook)

MONAKO – Má postavičku ako lusk! Už keď Carmen Geiss (49) vrtela zadkom v populárnej televíznej šou, dostala sa do závideniahodnej formy. Teraz však spojila sily s osobným trénerom a výsledným efektom na sociálnej sieti vyráža dych. Známa boháčka je taká štíhla, že by schovala do vrecka aj mnohé tínedžerky.

Ide jej karta! Carmen Geiss znovuobjavila čaro pravidelného pohybu a poctivých tréningov v čase, keď minulý rok hviezdila v celebritnej šou Let’s Dance. V tej skončila na sympatickom treťom mieste, čo sa odrazilo aj na jej vylepšenej figúre. Radosť z fyzicky náročných aktivít jej tak učarovala, že sa im naplno venuje dodnes. Výsledok? Pätnásť kíl navyše je definitívne minulosťou.

„Počas šou som veľmi poctivo trénovala a vďaka tomu som zhodila osem kíl. Môj osobný tréner Lionel pre mňa následne namiešal špeciálny program z oblasti fitnes. Je to mix kickboxu, bootcampu a tanca, preto ho skrátene volám KIBOOTAN,“ nechala sa počuť známa plavovláska v rozhovore pre magazín Bunte. Zdravému životnému štýlu stále venuje dostatok času, vďaka čomu si aj tesne pred päťdesiatkou môže povedať, že je v životnej forme.

O fotografické dôkazy svojej zázračnej premeny sa Carmen pravidelne delí aj s fanúšikmi na Facebooku. Tento týždeň sa pochválila záberom v čiernych legínsach, ktoré zvýraznili jej štíhle nohy. „Dobré ráno! Vaše zlatíčko je teraz v Monaku. Dorazilo zlé počasie, ale to mne a Lionelovi tréning nepokazí. Želáme vám nádherný deň a ešte lepší týždeň, ako máme my!“ odkázala blondínka svojim priaznivcom. Niet nijakých pochýb, že pri pohľade na Carmeninu postavu musí mať obrovskú radosť aj večne uhundraný manžel Robert.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu