Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Boháčka Geissenová to prepískla: Výčitky a zlosť kvôli rozmaru!

Carmen Geiss schytala za výstredné kabelky poriadnu kritiku od milovníkov zvierat. Zobraziť galériu (4)
Carmen Geiss schytala za výstredné kabelky poriadnu kritiku od milovníkov zvierat.

MONACO – Majú ju v zuboch! Boháčka Carmen Geiss (49) so svojimi fanúšikmi intenzívne komunikuje prostredníctvom sociálnych sietí. Pred pár dňami sa ale jej fanklub otriasol v základoch. Kontroverzná blondínka totiž schytala riadnu kritiku za novinku, ktorou chcela obohatiť svoj šatník.

Urobili z nej vrahyňu! Carmen Geiss netrie biedu, takže si pokojne môže dopriať kvalitu a luxus. V šatníku má viacero drahých kúskov. Pred pár dňami sa však rozhodla, že ho obohatí aj o jednu z kolekcie výstredných kabeliek z kože. Nevedela sa však rozhodnúť, a tak požiadala o radu priaznivcov na sociálnej sieti. To ale radšej robiť nemala.

Milovníci zvierat totiž boháčku zasypali výčitkami a zlostnými odkazmi. Nechýbali desivé fotografie živočíchov, ktorých kože a kožušiny sa v móde využívajú. „Moji milí, kravy sa jedia a z ich kože sa veľa vecí produkuje alebo vyrába. Napríklad bundy, topánky, ale aj kabelky. Milujem zvieratá, ale niektorým veciam v živote jednoducho nevieme zabrániť, aj keby sme mohli,” reagovala na drsnú kritiku Carmen.

Tú zrejme od rozhodnutia zadovážiť si výstrednú kabelku ochrancovia zvierat neodradili. Boháčka sa ale očividne poučila a to, pre ktorý model sa napokon rozhodla, si radšej nechala len pre seba. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu