Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Extrémne štíhla Geissenová: Carmen, už dóóósť!

Carmen Geiss v porovnaní s minulosťou (vpravo) výrazne schudla. Zobraziť galériu (6)
Carmen Geiss v porovnaní s minulosťou (vpravo) výrazne schudla.

DÜSSELDORF – Úzky pás, nohy ako paličky! Známa televízna boháčka Carmen Geiss (49) je vo výbornej forme. Počas uplynulého roka sa jej podarilo výrazne schudnúť a v súčasnosti vyzerá lepšie než kedykoľvek pred tým. Viacerí priaznivci ukričanej blondínky ale v tejto súvislosti zdvíhajú varovný prst. So zhadzovaním kilogramov by podľa nich už mala blondínka radšej prestať.

Cíti sa výborne, vyzerá fantasticky! Ako sme vás už na topkách informovali, Carmen Geiss nedávno objavila čaro pravidelného pohybu, čo jej zaručilo priam dokonalú postavičku. Na prahu päťdesiatky sa tak televízna boháčka pýši krivkami, ktoré by jej pokojne mohli závidieť aj mladšie ročníky.  

No posledné fotografie, ktoré si blondínka zverejnila na sociálnej sieti, vyvolali u niektorých jej fanúšikov pochybnosti. Pri pohľade na jej chudé telo sa totiž obávajú toho, aby si Carmen neprivodila zdravotné problémy. „Nohy máš už ako paličky. Viac nechudni,” znie jeden z komentárov pod fotkou. A tento názor zdieľa aj pár ďalších priaznivcov. Čo si o postave svojráznej paničky myslíte vy? Mala by ešte nejaké to kilečko zhodiť alebo už stačilo?

Carmen má v súčasnosti úzky pás a nohy ako paličky.
Zobraziť galériu (6)
Carmen má v súčasnosti úzky pás a nohy ako paličky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu