Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prekliatie milionárky Geisseovej: Carmen prehovorila o najhoršom životnom utrpení!

Carmen Geiss prehovorila o svojom najväčšom trápení. Zobraziť galériu (4)
Carmen Geiss prehovorila o svojom najväčšom trápení.

MONACO – Bolestivé spomienky! Hoci Carmen Geiss (49) pôsobí bezstarostným dojmom, jej život je poznačený chvíľami, na ktoré by najradšej zabudla. Osud sa totiž so svojráznou blondínkou vôbec nemaznal a uštedril jej niekoľko krutých rán. V aktuálnom rozhovore otvorila boháčka svoju trinástu komnatu a prehovorila o svojom najväčšom trápení.

Šťastie si za peniaze nekúpiš! Toho sú si určite veľmi dobre vedomí aj manželia Geissenovci, ktorý si žijú sladkým životom milionárov a na televíznych obrazovkách sa okázalo prezentujú prepychom. Kontroverzná dvojica však v minulosti prežila bolestivé chvíle, o ktorých sa rozrozprávala v aktuálnom vydaní magazínu Closer.

Geissenovci síce biedu netreli, no dlhé roky im chýbalo to najcennejšie – dieťatko. A ich cesta za spoločným potomkom bola poriadne tŕnistá. Blondínka bola prvýkrát tehotná už v svojich 17 rokoch, no o bábätko prišla. „Je veľmi ťažké o tom hovoriť. Sú to veľmi bolestivé spomienky,” začala svoje rozprávanie Carmen, ktorá akoby bola prekliata.

Rovnaký scenár sa totiž ešte deväťkrát zopakoval. „Je to extrém, keď niekto príde o desať detí a táto téma ma prenasleduje počas celého života. Je to moja nočná mora, s ktorou som sa musela naučiť žiť,” dodala televízna hviezda. So smútkom spomína na toto neľahké obdobie aj jej polovička. „Bolo to hrozné. Keď sa na to pozerám spätne, mal som byť pre Carmen väčšou oporou,” kajal sa Robert. Nakoniec sa sen prominentnej dvojice stal skutočnosťou v roku 2003, kedy sa im narodila prvá dcérka. Ďalšia prišla na svet o rok neskôr. 

Geissenovci teda na ceste za šťastím prekonali veľa smutných chvíľ. Podľa ich slov im pomohla aj súdržnosť a silná láska, ktorá pretrváva dodnes. „Sme spolu 365 dní v roku, 24 hodín denne. Robert ma nosí stále na rukách a žiaden deň nie je rovnaký ako tie predtým,” nešetrila chválami Carmen, ktorej manžel, čo sa týka komplimentov, nezostal nič dlžný. A v úprimnosti zašiel ešte ďalej. „Ešte sa nenarodila žena, čo by ju prekonala. Telo mojej manželky môže ešte stále konkurovať dvadsaťročným slečnám. Navyše, máme ešte stále fantastický sexuálny život,” uzavrel čerstvý päťdesiatnik. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu