Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bomby vo výstrihu, pás ako tínedžerka: Och, Carmen Geissenová, vyzeráš fantastich!

Carmen Geiss vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Na prahu päťdesiatky sa pýši útlym pásom a bujnými vnadami. Zobraziť galériu (8)
Carmen Geiss vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Na prahu päťdesiatky sa pýši útlym pásom a bujnými vnadami.

MIAMI – Máziková by bola hotová! Boháčka Carmen Geiss (49) patrí k ženám, ktorým ani pribúdajúce roky nebránia v tom, aby vyzerali fantasticky. Ukričaná blondínka totiž už o pár dní oslávi okrúhlu päťdesiatku, no pri pohľade na jej figúru to znie priam neuveriteľne. Fotky, ktorými sa najnovšie pochválila na sociálnej sieti, to len potvrdzujú.

Tak dobre ešte nevyzerala! Carmen Geiss je mnohým Slovákom dobre známa vďaka reality šou, ktorú vysielala Jojka. Svojská blondínka totiž vpustila do svojho súkromia kamery a spoločne s rodinou už pár rokov dokazuje celému svetu, aký sladký je milionársky život. Keď boháčka odštartovala svoju televíznu kariéru, boli pre ňu typické silikónové vnady, bucľaté líca a nejaké to kilo navyše. V poslednej dobe ale zámožná Nemka na svojej postavičke zapracovala a výsledok je priam famózny. 


Prečítajte si tiež: Milionárka Geissenová ľahšia o 15 kíl: Pozrite, aká je z nej štíhla kočka!


Geissenovci strávili uplynulé dni v slnečnom Miami, s ktorým sa Carmen lúčila prostredníctvom sociálnej siete. Pre fanúšikov pridala aj zopár fotografií. Záber v bikinách tentokrát chýbal, no blondínka si i tak vyslúžila od fanúšikov kopec komplimentov. Bodaj by nie, veď na prahu päťdesiatky sa pýši útlym pásom a bujnými vnadami.

Carmen sa nikdy netajila tým, že ku chudnutiu ju vlastne dokopal manžel Róóóbert. „Jedného dňa sa ma opýtal, že či nechcem prestať jesť. Vraj mu pripadám trošku tučná,” prezradila v jednom z rozhovorov blondínka, ktorá kompletne zmenila svoj jedálniček a začala sa pravidelne venovať športu.

Mesiace driny a odriekania priniesli ovocie. Boháčka vyzerá rovnako dobre ako za starých čias, keď sa venovala modelingu. Niet pochýb, že keď sa s ňou najbližšie stretne jej slovenská kamarátka Eva Máziková, určite zaznie z jej úst „Och, zlatko, vyzeráš fantastich!”


Mohlo by vás zaujímať: Eva Máziková natrela Geissenovcov: Manželská kríza milionárov!


Carmen v priebehu pár rokov na svojej figúre zapracovala.
Zobraziť galériu (8)
Carmen v priebehu pár rokov na svojej figúre zapracovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu