Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Justin Bieber vyrovnal svoje dlhy: Toľkoto ho stála opica Mally!

Justin Bieber Zobraziť galériu (9)
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

BERLÍN - Kanadský spevák Justin Bieber zaplatil Nemecku po roku a pol dlh za svoju opičku Mally. Nemci mu ju zabavili, keď s ňou vlani na jar prišiel bez náležitých dokladov. Podľa piatkovej správy agentúry AP vyplatil Bieber 8000 eur.

Spevák vlani v marci prišiel s Mally do Mníchova bez náležitých dokladov o vakcinácii a povolenia na prevoz, takže zviera zhabala colná správa. Keď sa Kanaďan o opičku do daného termínu neprihlásil, stala sa majetkom nemeckej vlády a teraz žije v zoo na severe Nemecka.

Mally
Zobraziť galériu (9)
Mally  (Zdroj: SITA)

Franz Emde z nemeckej agentúry pre ochranu prírody oznámil, že Kanaďan zaplatil tento týždeň pokutu 2100 eur za dovoz zvieraťa a tiež poplatky za starostlivosť. Ak by Bieber záležitosť s Mally nevyriešil, mohol by mať podľa AP problémy pri vstupe do Európskej únie.

Bieber má problémy so zákonmi aj v USA: súdu za riadenie auta bez platného vodičského preukazu sa tento týždeň vyhol priznaním k iným previneniam. V júli mu súd uložil za hádzanie vajíčok na susedov dom dvojročný podmienečný trest, verejnoprospešné práce, pokutu a tiež kurzy sebaovládania.

Riešil sa aj jeho januárový let z Kanady do USA súkromným lietadlom, na ktorého palube sa vraj bez zábran fajčila marihuana.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu