Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mladučká herečka si vyrobila pánsky trapas: Ups, poklopec otvorený dokorán!

Vysmiata Selena Gomez si nevšimla, že má rozopnutý zips na obtiahnutých džínsach. Zobraziť galériu (16)
Vysmiata Selena Gomez si nevšimla, že má rozopnutý zips na obtiahnutých džínsach. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nie sú tie džínsy pritesné? Hoci sa Selena Gomez (22) objavila na parížskom Týždni módy len ako hosť, tamojšie médiá ju sledovali na každom kroku. A inak tomu nebolo ani v okamihu, keď pristála na domácej pôde. Len čo herečka vystúpila z lietadla, už si stihla vyrobiť poriadnu hanbu. Pred paparazzmi sa premávala s rozopnutým zipsom na nohaviciach.

Stráca hlavu pre milenca? Aj keď sa Selena Gomez s partnerom Justinom Bieberom rozchádza každú chvíľu, momentálne vraj prežíva mimoriadne šťastné obdobie. Dvojica totiž už po niekoľký raz dala svojej láske šancu a trávi spolu každú voľnú chvíľu. Zamilovaná herecká hviezda preto rozdáva úsmevy na všetky strany, no začína byť veľmi roztržitá. Pri návrate zo starého kontinentu pôsobila štýlovo a mimoriadne spokojne. Nemala však najmenšie tušenie, že paparazzi mieria svoje objektívy najmä na jej rozkrok.

Selena si to do príletovej haly losangelského letiska namierila vo veľkom štýle a dokonca si vypýtala eskortu tamojšieho zamestnanca. Elegantnú blúzku a sako doplnila priliehavými džínsami, no tie jej dokonalú figúru tentoraz zradili. Neposlušný zips totiž nedržal na svojom mieste a postupne sa celkom roztvoril. Brunetka si tento prešľap vonkoncom neuvedomovala a v slnečných okuliaroch sa ďalej usmievala.

Zatiaľ čo Justin občas zverejňuje fotky svojej staronovej milenky, ona sa týmto gestám zatiaľ vyhýba. Zrejme je teraz opatrnejšia a ráta s možnosťou, že to medzi ňou a jej miláčikom opäť zaškrípe. Európske mesto lásky si však hrdličky vychutnávali spoločne. „Milujem Paríž,“ reagoval Bieber prostredníctvom Twitteru. Neskôr dokonca pridal fotku so samotným návrhárom Karlom Lagerfeldom a napísal: „Takže sa to stalo.“ Žeby práve stretnutie s týmto veteránom bolo spevákovým najhlavnejším cieľom cesty?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu