Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najsexi herečka tesne pred pôrodom: Bruško má obrovské, ale figúru ako lusk!

Mila Kunis je tesne pred pôrodom stále štíhla a užíva si prechádzky s Ashtonom Kutcherom. Zobraziť galériu (11)
Mila Kunis je tesne pred pôrodom stále štíhla a užíva si prechádzky s Ashtonom Kutcherom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Stále rastie iba do krásy! Zatiaľ čo mnohé herečky trápia počas tehotenstva opuchy a kilá navyše, najsexi žena minulého roka sa drží vo forme. Mila Kunis (31) svoju prvú ratolesť privedie na svet už o pár dní, o čom svedčí aj jej gigantické bruško. V iných partiách sa však príliš nezaoblila. Pozrite, aká je znej kočka aj v priliehavých džínsach.

Vysoké štádium tehotenstva jej mimoriadne pristane! Nie je ničím výnimočným, že hollywoodske hviezdy sa už celé týždne pred pôrodom zatvárajú doma a na verejnosti sa jednoducho neukazujú. Mila Kunis však patrí medzi očarujúce výnimky, čo potvrdila aj tento týždeň. S partnerom Ashtonom Kutcherom si totiž vyrazila na romantickú prechádzku v pohodlnom a veľmi trendy oblečení. Ak by pred sebou netlačila neprehliadnuteľné tehotenské bruško, okolie by si ani nevšimlo, že sa čoskoro stane matkou.

Mila si obdobie gravidity vychutnáva plnými dúškami a s milujúcim partnerom trávi veľmi veľa času. Dvojica sa aj včera vybrala ruka v ruke do blízkeho parku, aby vyvenčila svojho štvornohého miláčika. Ešte predtým sa však herci zastavili v kaviarni, aby si do plastových pohárov zobrali obľúbené nápoje. Brunetka sa nahodila do tesných džínsov, ktoré doplnila červenými balerínkami, pásikavým tričkom a svetríkom. Pohrúžená do rozhovoru zdvihla na snúbenca varovný prst a ten jej opätoval úsmev. Niet tak najmenších pochýb, že budúci rodičia sa spolu vonkoncom nenudia.

Hoci párik pôsobí mimoriadne šťastným dojmom, v skutočnosti vraj zápasí s veľkou nervozitou. Paradoxne, väčšie obavy z pôrodu prežíva práve Ashton, ktorý účinkuje v seriáli Dva a pol chlapa. „Dúfali, že dieťa príde na svet ešte tento týždeň, pretože Ashton má prestávku,“ prezradil zdroj z nakrúcania. Unavená je tiež samotná Mila, ktorá zo všetkého túži najviac po tom, aby sa obrovského bruška čím skôr zbavila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu