Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najsexi žena sveta má strach o vlastný život!

Mila Kunis Zobraziť galériu (8)
Mila Kunis (Zdroj: SITA)

POMONA - Z psychiatrickej liečebne v kalifornskej Pomone utiekol v sobotu muž, ktorého v roku 2013 odsúdili za prenasledovanie americkej herečky a tiež jednej z najsexi žien sveta Mily Kunis. Tridsaťročnému Stuartovi Lynnovi Dunnovi sa podarilo utiecť cez okno v kúpeľni.

Pracovníci liečebne následne zavolali policajtov, ktorí sa s pomocou psov snažili muža vystopovať, čo sa im však nepodarilo. Polícia preto o Dunnovom úteku informovala aj Kunis, pričom naďalej pokračuje v pátraní.

Dunna odsúdili v januári 2013, pričom pôvodne dostal podmienku. Po jej porušení ho však poslal súd na tri roky do väzenia. Odtiaľ ho koncom tohto apríla na základe dobrého správania predčasne prepustili a umiestnili do liečebne v Pomone, ktorá sa nachádza približne 45 kilometrov východne od Los Angeles. 

Tridsaťjedenročná Mila Kunis sa preslávila vďaka komediálnemu seriálu Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006), v ktorom účinkoval aj jej snúbenec Ashton Kutcher. Tomu vlani v októbri porodila dcéru Wyatt Isabelle. Kunis si okrem toho zahrala napríklad aj v snímkach ako Kopačky (2008), Kniha prežitia (2010), Čierna labuť (2010), Ide len o sex (2011), Macík (2012) či Cesta do krajiny Oz (2013). V roku 2012 bola herečka zvolená za najsexi ženu sveta. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu