Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najsexi žena sveta zmenila imidž: Prúúúser!

Mila Kunis predviedla nový účes.  Zobraziť galériu (7)
Mila Kunis predviedla nový účes. (Zdroj: profimedia.sk a SITA)

NEW YORK - Krok vedľa! Mila Kunis (32) pred pár rokmi právom získala titul najsexi žena sveta. Svoj podiel na tom majú aj dlhé vlasy, ktoré preferuje u žien väčšina chlapov. Sympatická herečka však zatúžila po zmene a na tohtotýždňovej premiére filmu Bad Moms sa predviedla s novým účesom. Ehm, a nedá sa veľmi povedať, že jej to svedčalo.

Už čoskoro sa aj do našich kín dostane komédia s názvom Bad Moms, kde stvárňuje jednu z ústredných postáv herečka Mila Kunis. Počas uplynulého týždňa sa v New Yorku konala slávnostná premiér filmu a jedna z najkrajších žien sveta na nej nemohla chýbať. 

Manželka Ashtona Kutchera zavítala na červený koberec v čiernom overale, v ktorom sa jej črtalo rastúce bruško. Sympatická kráska totiž nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. Viac rozruchu však Mila narobila účesom. Bujnú hrivu mala skrátenú po bradu.

Hoci patrí mikádo k aktuálnym trendom, nemožno povedať, že herečke tento účes svedčí. Okrem toho, že jej opticky pridal kilá navyše, vyzerala tiež akosi staršie. Je však dosť pravdepodobné, že sa brunetka nedala ostrihať a "skrátené vlasy" sú len trikom šikovného kaderníka. No, uvidíme...   

Mile Kunis sa črtalo tehotenské bruško, no zaujala skôr zmeneným účesom.
Zobraziť galériu (7)
Mile Kunis sa črtalo tehotenské bruško, no zaujala skôr zmeneným účesom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Mila KunisBad Moms
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu