Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Trapas takmer nahej hviezdy na pláži: Ukázala zadok v tangách, ale prsia zmizli!

Sveva Alviti hore bez sa pochválila takmer holým zadkom, ale prsia jej akosi chýbajú. Zobraziť galériu (12)
Sveva Alviti hore bez sa pochválila takmer holým zadkom, ale prsia jej akosi chýbajú. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Kam sa podela jej ženská pýcha? Zatiaľ čo mnohé štíhle modelky a herečky dostali do vienka naozaj štedrú nádielku v podprsenke, Sveva Alviti (30) môže o bujných vnadách iba snívať. Cez víkend síce za veľkou mlákou provokovala v takmer Evinom rúchu, no okrem guľatého zadku toho veľa nepredviedla. Len čo odložila vrchný diel bikín, drobné prsia sa akoby vyparili.

Dokonalý očný klam či len dobré vypchávky? Aj takéto kúzla zrejme stoja za dekoltom vychytenej talianskej hviezdy Svevy Alviti. Tá na rozdiel od svojich obdarenejších kolegýň v týchto dňoch nepretŕča krivky na domácej pôde, ale vyrazila za slnečnými lúčmi na Floridu. Tentoraz sa síce zaobišla len so spodným dielom bikín strihu tango, no priveľa dovolenkárov za ňou hlavu zrejme neotáčalo.

Sveva si vychutnávala letnú pohodu na ležadle v spoločnosti partie priateľov, pričom s hanblivosťou to rozhodne nepreháňala. Len čo sa osviežila v morských vlnách, odložila vrchný diel plaviek a slnila sa hore bez. Svetlo svetla tak uzrel jej malý sexi zadoček, no tam sa pikantné divadlo skončilo. Po jej okrúhlejších ženských vnadách totiž tentoraz nebolo ani stopy.

Plavovláska odštartovala svoju kariéru ako modelka, ale do cesty jej osud privial aj príležitosť prejaviť sa pred kamerou. Sveva teda neváhala a stala sa súčasťou hereckého obsadenia až troch snímok. „Herectvo znamená postaviť sa nahý a veľmi pomaly sa otáčať,“ citovala nedávno herečku Rosalind Russell na svojom profile v sieti Facebook. Prostredníctvom neho sa pravidelne delí aj o módne fotografie a editoriály z prevažne talianskych magazínov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu