Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dokonalé telá celebrít hitom internetu: Objavili to, čím sa Slováci bavia už desaťročia!

J-Lo prijala výzvu a nechala sa obliať ľadovou vodou. Do popredia pritom posunula aj svoje vypracované bruško. Zobraziť galériu (3)
J-Lo prijala výzvu a nechala sa obliať ľadovou vodou. Do popredia pritom posunula aj svoje vypracované bruško. (Zdroj: instagram, internet)

LOS ANGELES – Fenomén, ktorý sa šíri rýchlosťou blesku! Hoci reportáž o slovenských veľkonočných tradíciách vyvolala vo svete pomerne búrlivé reakcie, oblievaniu sa ľadovou vodou najnovšie podľahli zástupy osobností zo sveta šoubiznisu. To, čo Slováci považujú za symbol pevného zdravia, tak najnovšie praktizujú celebrity zvučných mien. A nezabúdajú pritom predvádzať svoje ukážkové krivky.

Prijímajú stávku ako na bežiacom páse! Nie je to tak dávno, čo Slovensko so svojimi veľkonočnými zvyklosťami vyvolalo obrovský rozruch. Tradičná šibačka a oblievačka bola totiž zo strany zahraničnej verejnosti vnímaná ako istá dávka šikanovania žien. Paradoxom ale je, že niečím podobným sa momentálne bavia najmä hviezdy spoza veľkej mláky. Tváre svetovej kinematografie, modelingu, populárnej hudby, ale aj miliardár Bill Gates či Mark Zuckerberg. Všetky tieto bohaté a slávne celebrity spojila internetová výzva zvaná ALS Ice Bucket Challenge.

Úlohou každého, kto sa zapojí, je nominovať zopár ďalších mien a nechať na seba prevrhnúť vedro s ľadovou vodou. Všetko, pochopiteľne, zachytáva kamera a výsledné videá v súčasnosti zaplavujú sociálne siete. Cieľom tejto kampane je, aby každý zainteresovaný prispel stovkou dolárov na pomoc ľuďom postihnutým amyotrofickou laterálnou sklerózou a aby zvýšil povedomie o tejto veľmi ťažko liečiteľnej chorobe.

Jednou z odvážnych sa stala, napríklad, Jennifer Lopez, ktorá ochotne predviedla svoje vypracované bruško.

J-Lo prijala výzvu a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: instagram, internet)

Spomedzi modeliek sa zvodnými krivkami pochválila mladučká Gigi Hadid. Sladká devätnástka sa rovno ukázala v bikinách.

Gigi Hadid prijala výzvu
Zobraziť galériu (3)

Spestrením sa stala určite aj herečka Eva Longoria, ktorá sa postarala o poriadny rozruch. Do výzvy totiž nanominovala svoju veľkú kamarátku Victoriu Beckham. Tá je v kuloároch známa ako veľká puritánka a suchárka, jej video sa na webe zatiaľ neobjavilo. Neodolal však Justin Bieber, Chris Brown, Iggy Izaela, Nina Dobrev, Jim Parsons a mnoho ďalších nositeľov známych mien.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu