Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nechutný úpadok britskej hviezdičky: Vytasila holé vnady a čúrala na chodník!

Biannca Lake počas nočného záťahu ukazovala nahé prsia a čúrala na chodník. Zobraziť galériu (6)
Biannca Lake počas nočného záťahu ukazovala nahé prsia a čúrala na chodník. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Ako odtrhnutá z reťaze! Hoci sa Biannca Lake nahoty na obrazovkách nikdy neštítila, jej vyvádzanie aj mimo kamier prekračuje všetky medze morálky. Tento týždeň to na nočnom záťahu očividne prehnala s alkoholom a vyvádzala ako zmyslov zbavená. Najskôr si stiahla vrchnú časť šiat, potom rovno nohavičky. Bez hanby sa vymočila priamo na ulici pred prítomnými fotografmi.

Padla na samé dno! Už keď Biannca Lake vstupovala do britskej reality šou Big Brtoher, tvorcovia dobre vedeli, že sa postará o pikantné divadlo. Brunetka sa totiž údajne živí ako striptérka a s obnažovaním vlastného tela nemá najmenší problém. Dokazujú to ponižujúce zábery z tohtotýždňového žúrovania, kedy si televízna hviezdička stiahla najskôr outfit v oblasti poprsia a hneď potom aj nohavičky.

Biannca zo spomínaného programu už vypadla, a tak v podstate ani nemala čo oslavovať. Spolu s ostatnými vyradenými súťažiacimi sa však podujala na divokú nočnú jazdu, počas ktorej alkoholom zaručene nešetrila. Pri odchode z istého londýnskeho baru totiž z ničoho nič fotografom ukázala svoje nahé vnady. Neskôr pridala aj negustiózny bonus – čupla si a vymočila sa na chodník.

Extravagantná Britka sa v nevábnom svetle predvádzala aj pred kamerami, kde prednosti odhaľovala ako na bežiacom páse. O tom, že patrí medzi veľmi povoľné povahy, svedčia jej slová, ktoré sú akýmsi receptom na jej odviazané správanie. „Opite ma a ja pretiahnem každého,“ vyhlásila vo vile Big Brother. Koľkí zo súťažiacich tento návod využili, zatiaľ nevedno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu