Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mulder z Aktov X sa potichu rozviedol: Manželke musí platiť 40-tisícové výživné!

David Duchovny Zobraziť galériu (4)
David Duchovny (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americký herec David Duchovny a jeho manželka, takisto herečka Téa Leoni, sa v tichosti rozviedli. Oznámil to dnes ako celebritný portál TMZ.com.

Žiadosť o rozvod podal 54-ročný herec už v júni. So 48-ročnou Leoni sa rýchlo dohodol na tom, že si podelia starostlivosť o svoje dve deti - 15-ročnú Madeleine a 12-ročného Kyda, ktoré však budú žiť s matkou. Podľa TMZ.com bude Duchovny platiť svojej exmanželke 40.000 dolárov mesačne a finančne bude pomáhať aj svojim deťom. 

Duchovny a Leoni sa vzali v roku 1997. Dočasne sa rozišli v roku 2008, keď sa Duchovny priznal k závislosti od sexu a podstúpil liečbu. Ďalší rozchod nasledoval v roku 2011. Duchovny je známy predovšetkým zo seriálov Akty X a Californication. Leoni sa do širšieho diváckeho povedomia zapísala ako call girl Julie z akčného filmu Ničomníci (1995). Zahrala si aj v katastrofickom filme Drvivý dopad (1998), komediálnej dráme Hollywood Ending (2002) a ďalších filmoch. Objavila sa i v prvom Duchovneho režisérsko-scenáristickom počine House of D (2004).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu