Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bola vždy taká seXi? Agentka Scullyová, vy sa teda nezdáte!

Gillian Anderson má šmrnc aj pár rokov pred 50-tkou a nahota jej nerobí žiaden problém. Zobraziť galériu (8)
Gillian Anderson má šmrnc aj pár rokov pred 50-tkou a nahota jej nerobí žiaden problém.

LOS ANGELES – Čím staršia, tým krajšia! To platí v prípade herečky Gillian Anderson (46), známej najmä z obľúbeného mysteriózneho seriálu Akty X. Predstaviteľka agentky Scullyovej má síce len pár rokov do 50-tky no svojím vzhľadom hravo zatieni aj mladšie ročníky. Potvrdila to napríklad počas tohto týždňa, keď sa v spoločnosti ukázala dokonale upravená a vyobliekaná.

Je to kočka! Hoci má herečka Gillian Anderson na konte účinkovanie vo viacerých filmoch a seriáloch, hádam každý si ju spája najmä s úlohou Dany Scullyovej v sci-fi počine Akty X. Pre zvláštnu agentku FBI boli typické ryšavé vlasy ostrihané po bradu a nie príliš ženské outfity. V súkromí si však zrelá umelkyňa buduje celkom iný imidž.

Gillian už dávnejšie presedlala na blond farbu vlasov a na verejnosti sa ukazuje vždy tip-top upravená. Samozrejmosťou je tiež rafinované a ženské oblečenie, ktoré si vzhľadom k svojej štíhlej postave môže pokojne dovoliť.

Veľmi dobre vyzerala predstaviteľka seriálovej detektívky aj počas tohto týždňa, keď ju novinári nafotili pri príchode do luxusnej reštaurácie. Blondínka mala na sebe šaty z čiernej čipky, pod ktorou bola telová látka. Tá sa postarala o to, že Gillian pôsobila dojmom, akoby bola pod jemnou látkou úplne nahá.

No okrem nosenia sexi outfitov herečka nemá problém ani s pózovaním v Evinom rúchu. Nedávno sa pred objektív fotografa postavila hore bez, aby podporila nadáciu Blue Marine, ktorá sa zameriava na ochranu ohrozených morských rezervácií. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu