Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herečka zo seriálu Californication prežíva peklo: Prišla o nenarodené dieťatko!

Eva Amurri Martino Zobraziť galériu (4)
Eva Amurri Martino (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká herečka Eva Amurri Martino pred niekoľkými dňami prišla o nenarodené dieťa, ktoré čakala s manželom, športovým komentátorom Kyleom Martinom. S ním vychováva aj dcéru Marlowe, ktorá prišla na svet vlani v auguste. Dcéra Oscarom ocenenej herečky Susan Sarandon a talianskeho režiséra Franca Amurriho o smutnej udalosti informovala na svojom blogu.

„S bolesťou v srdci vám chceme Kyle, Marlowe a ja oznámiť smutnú novinu. Delím sa o to s vami preto, aby som vniesla trocha svetla do životov ľudí, ktorí prechádzajú podobným trápením ako práve teraz my a tiež, aby som pripomenula sebe i iným, že nie je hanbou vyliať si srdce pred ľuďmi, aby vás utešili,“ napísala na úvod 30-ročná rodáčka z New Yorku.

„Pred niekoľkými dňami som prišla o dieťa, ktoré som nosila pod srdcom. Bola som v deviatom týždni tehotenstva. Keď sme prišli na to, že čakáme druhé dieťa, boli sme vystrašení, no zároveň sme sa tešili. Dve deti za dva roky! Bola som nervózna i nadšená – veľmi som sa tešila, že Marlowe bude mať súrodenca v podobnom veku. Kyle a ja sme dúfali, že to bude ďalšie dievčatko,“ doplnila herečka, podľa ktorej malo tehotenstvo normálny priebeh. Nič vraj nenasvedčovalo tomu, že by niečo nebolo v poriadku. Od lekára si aj napriek tomu museli vypočuť smutnú správu.

„Na rutinnom vyšetrení ultrazvukom sme zistili, že bábätku nebije srdiečko. Iba tak, zrazu bolo po všetkom. Museli mi ho vybrať z maternice. Som vďačná môjmu úžasnému lekárovi a celému personálu nemocnice za to, že boli k nám takí chápaví a milí,“ vyjadrila sa ďalej Amurri Martino, ktorá sa od lekára dozvedela aj to, že takéto veci sa stávajú pomerne často. Prekvapilo ju preto, že sa o nich hovorí tak málo.

Eva Amurri Martino je známa napríklad zo seriálu Californication - Orgie v Kalifornii (2007 - 2014), v ktorom sa predstavila v roku 2009 v úlohe Jackie. Objavila sa aj v dramédii Spasení (2004), horore Animals (2008), trileri Isolation (2011) či komédii Môj otec je šialenec (2012). Jej o štyri roky starší manžel je v súčasnosti futbalovým komentátorom, predtým ako ukončil aktívnu športovú kariéru, hrával za futbalové tímy Columbus Crew a Los Angeles Galaxy.

Viac o téme: Eva Amurri Martino
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu