Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jaternička Britney Spears strašila v šortkách: Kam pozriete, samá celulitída!

Vyletnená Britney Spears bez ostychu predviedla svoju otrasnú celulitídu v šortkách. Zobraziť galériu (16)
Vyletnená Britney Spears bez ostychu predviedla svoju otrasnú celulitídu v šortkách. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vyvetrala macaté stehná aj nevábnu pomarančovú kožu! Hoci Britney Spears (32) ešte stále podáva na pódiu pomerne slušné tanečné výkony, celulitídy sa akosi zbaviť nedokáže. Napriek tomu sa však cez víkend neváhala predviesť v outfite, ktorý odhalil všetky jej nedostatky. Speváčka sa tak už po niekoľký raz zhostila úlohy čistej katastrofy.

Na takéto výstrelky by mala veľmi rýchlo zabudnúť! Zakaždým, keď sa v mekke americkej kinematografie oteplí, Britney Spears vytiahne zo šatníka svoje milované šortky. So železnou pravidelnosťou však bez mihnutia oka ukáže aj to, za čo by sa jej kolegyne išli prepadnúť od hanby. Dvojnásobná mamička už po niekoľký raz pretŕčala hrubé nohy obrastené nepeknou celulitídou. A pridala aj bonus v podobe otrasného topu.

Keďže Britney dlhé roky stelesňovala ideál krásy dospievajúcich dievčat, aj po prekročení prahu tridsiatky sa oblieka ako tínedžerka. Zrejme však akosi pozabudla na to, že už dávno nemá postavičku ako lusk, s ktorou sa pýšila pred pätnástimi rokmi. Dnes jej maceté stehná špatí pomarančová koža a akoby jej celkom zmizol pás. Podivný top bez ramienok blondínke nijako nepolichotil, práve naopak. Speváčka v letnom oblečení pôsobila ako neforemný mech.

Napriek vyhasínajúcej iskre sa Britney dočkala nevídaného úspechu, keď podpísala dvojročný kontrakt na svoju šou Britney Spears: Piece of Me. Dnes má za sebou rok a pol vypredaných vystúpení, vďaka čomu si už čoskoro možno prilepší o ďalších 12 miliónov dolárov. Stačí, ak podpíše zmluvu do decembra 2016. „Britney Spears bola pre našu spoločnosť obrovským úspechom. Ak bude chcieť šnúru predĺžiť, nevidím dôvod, pre ktorý by sa tak nemalo stať,“ prezradil manažér z Las Vegas. Zdá sa teda, že nejaká celulitída je to posledné, na čo hudobná hviezda pri rozprávkových honorároch myslí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu