Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dámy, môžete si vydýchnuť: Aj túto dlhonohú krásku špatí celulitída!

Alessandra Ambrosio ukázala nohy v šortkách, no tie špatila pomarančová koža. Zobraziť galériu (13)
Alessandra Ambrosio ukázala nohy v šortkách, no tie špatila pomarančová koža. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Od dokonalosti má ďaleko! Hoci Alessandra Ambrosio (33) patrí k najlepšie plateným modelkám s hriešne dlhými nohami, ani jej sa nevyhýba nočná mora všetkých žien. Dôkazom môže byť čerstvý záber, ktorý brunetku zachytáva v šortkách. Jej stehná namiesto hladkej pokožky špatí pomarančová koža.

Ako je to vôbec možné? Alessandra Ambrosio už celé desaťročie predstavuje takpovediac sexi tromf najznámejšieho výrobcu spodnej bielizne. Nádherná Brazílčanka sa na móle prestížnej výročnej prehliadky Victoria's Secret blysla už tri mesiace po pôrode a v čase druhého tehotenstva dokázala na svojich pleciach uniesť takmer pätnásťkilové krídla. Súčasťou jej každodennej rutiny sa stalo pravidelné cvičenie a zdravé porcie na tanieri. Ani takýto ideálny režim však očividne nezabráni tomu, aby sa manekýnke na kritických partiách vytvorila nevábna celulitída.

Paparazzi zachytili Alessandru v losangelských uliciach krátko po tom, ako vyzdvihla svoju dcérku Anju Louise zo školy. Dievčatko si bezstarostne vykračovalo v šatách aj vďaka tomu, že plecniak jej obetavo odniesla oslnivá mamina. Tá pútala pozornosť už z diaľky šortkami, ktoré odhaľovali jej nekonečné nohy. V istom uhle si však slnečné lúče posvietili aj na to, čo malo zostať skryté. Alessandrine stehná totiž pokrývali hrčky pomarančovej kože.

Juhoamerická kráska predstavuje ikonu modelingu aj vďaka tomu, že ju táto práca napĺňa a cíti sa na ňu predurčená. „Vždy som milovala módu. Keď som mala päť rokov, moja krstná mama bola krajčírka. Vždy som si zobrala zvyšky látok, ktoré nepoužila a vyrábala som oblečenie pre svoje bábiky. Keď som chodila do školy, vždy som sa starala o to, čo mám na sebe,“ prezradila Aleesandra začiatky úspešnej kariéry v nedávnom interview. Pre úplnosť treba už len dodať, že brunetka sa zo svetových mól pomaly presúva k vlastným návrhom kolekcií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu